menu

Verblijf in het Italiaans themahotel in Europa-Park!

Altijd al eens jezelf onder willen dompelen in de Italiaanse cultuur? Wil je genieten van luxe in een hotel waar alle nodige voorzieningen te vinden zijn? Je hoeft daarvoor niet eens naar Italië zelf! In het wereldberoemde Europa-Park is namelijk een speciaal themahotel gebouwd volledig in de stijl van Italië. Je geniet van het park tijdens je verblijf maar in het ‘Colosseo’ themahotel waan je jezelf echt volledig in Italië. Leuk voor jong en oud!

Europa-Park de ideale uitstap vanuit het Zwarte Woud en de Elzas

© Reisfanaten.be

Thematische kamer
Alles in dit hotel in Europa-Park draait om Italië. Het is zo gebouwd en opgezet dat het net lijkt of je in bekende Italiaanse steden als Rome en Lucca bent. De kamers in dit hotel zijn volledig rondom het thema Italië opgebouwd. Datzelfde geldt overigens voor de andere voorzieningen in het hotel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan restaurants waar de meest authentieke Italiaanse gerechte worden geserveerd. Ook de bars en cafés zijn in dezelfde stijl gebouwd. Wil je tijdens je verblijf echt even helemaal ontspannen? Dat kan in de verschillende zwembaden en sauna’s die direct onder de colosseum-boog te vinden zijn.

Europa-Park de ideale uitstap vanuit het Zwarte Woud en de Elzas Muis

© Reisfanaten.be

Genoeg voorzieningen
Er zijn in het hotel overigens sowieso meer dan genoeg voorzieningen, zodat je jezelf echt niet hoeft te vervelen. Nu lijkt dat sowieso verre van nodig als je in een hotel verblijft dat midden in een groot park als Europa-Park ligt. Maar ook het hotel zelf heeft heel veel te bieden. Er is bijvoorbeeld een speciale Fitness & Spa New England club van meer dan 4000 vierkante meter waar alle gasten vanaf 16 jaar welkom zijn. Verder is er ook nog een uitgebreide sauna-afdeling en zijn er erg veel mogelijkheden op het gebied van wellness. Ook bourgondiërs die liever een drankje drinken of een hapje willen eten komen in dit themahotel volop aan hun trekken.

Kamers
In het Colosseo hotel zijn overigens tal van verschillende kamers beschikbaar. Het verschil zit hem daarbij niet alleen in het aantal personen waarvoor de kamers geschikt zijn, maar ook het luxe niveau en de manier waarop deze ingericht zijn. Er zijn in dit hotel kamers van 1-6 personen beschikbaar. Daarnaast kan er gekozen worden voor een standaard kamer of luxere varianten zoals een Deluxe kamer of één van de suites. Voor degenen die zich echt helemaal aan het themahotel aan willen passen zijn er bijvoorbeeld de bijzondere Reale Suites en de Caesare & Cleopatra in de Colosseumboog beschikbaar. De prijzen verschillen uiteraard per kamer.

Europa-Park Duitsland het wordt een echte versl

© Reisfanaten.be

Europa-Park
Het Colosseo hotel ligt dus in het Europa-Park. Dat is het grootste attractiepark van heel Duitsland en ook ontzettend populair bij Belgen. Het is namelijk ook helemaal niet zo ver reizen vanaf ons land. Europa-Park ligt een kilometer of dertig ten noorden van Freiburg. Er zijn heel veel attracties te vinden en het park is ingedeeld aan de had van verschillende themagebieden die verwijzen naar diverse landen in Europa. Italië is er daar uiteraard één van. Wanneer je in het Colosseo themahotel verblijft, betekent dat overigens niet automatisch dat de toegang tot het park gratis is. Daar moet namelijk ook voor betaald worden. Uiteraard is dat wel stukken goedkoper. Er kan gekozen worden voor kaarten die respectievelijk één, twee of drie dagen geldig zijn.

Europa-Park Duitsland het wordt een echte versla

© Reisfanaten.be

Meer informatie over deze reis

Meer informatie over onze vorige vakanties naar Europa-Park

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen