menu

Vorstelijk overnachten in het Bell Rock hotel Europa-Park

Heb jij er altijd al van gedroomd in de voetsporen te treden van echte ontdekkingsreizigers naar de Nieuwe Wereld? Wil jij je net zo voelen als de eerste pelgrims die voet aan de grond zetten in New-Engeland oftewel de Verenigde Staten? Overnacht dan nu in het 4 sterren-superior Bell Rock Hotel tijdens jouw bezoek aan attractiepark Europa-Park in Duitsland.

© Reisfanaten.be

In het 4-sterren-superior hotel Bell Rock geniet je van elegante kamers geheel in stijl. Kies voor een standaardkamer vanaf 73 euro per persoon per nacht, een comfort kamer vanaf een meerprijs van 85 euro of ga helemaal luxe in de deluxe-kamer of thema-suite vanaf respectievelijk een meerprijs van 110 euro en 230 euro per kamer per nacht. De kamers beschikken over comfortabele bedden, Wifi, flatscreen-televisie, haardroger en schoon sanitair. Ook is er een Lighthouse suite beschikbaar voor een meerprijs van 390 euro per kamer per nacht, waar het hele gezin kan genieten van een bijzondere overnachting in een vuurtoren. Deze suite beschikt tevens over een koffiezetapparaat, minibar en balkon. De luxueuze John F. Kennedy Suite op de negende etage van de vuurtoren is de meest exclusieve kamer van het Bell Rock Superior Thema Hotel en heb je via een meerprijs van 840 euro per kamer per nacht. Deze suite heeft een eigen sauna en whirlpool en een adembenemend uitzicht!

Verder beschikt het hotel over tal van faciliteiten waaronder een mooi, azuurblauw zwembad, eigen restaurant en fitnessruimte. Verder beschikt het hotel over een sauna en spa waar gasten helemaal tot rust kunnen komen. Voor de fitnessruimte en spa geldt een leeftijdsgrens van 16+ en voor de sauna van 18+.

© Reisfanaten.be

Jonge gasten hoeven echter niet te treuren. Bell Rock hotel biedt ook faciliteiten aan speciaal voor jongere gasten. Tussen acht en negen uur ’s ochtends kunnen kinderen ontbijten met Ed Euromaus in het restaurant van het Bell Rock Hotel. Ook kunnen zij op een heuse expeditie opzoek naar schatten, die geesten in de hal van het Bell Rock Hotel hebben achter gelaten. De expeditie duurt ongeveer een half uur en wordt begeleid door Duits-sprekende geestenjagers.

Zes redenen op een rijtje waarom het Bell Rock hotel echt iets bijdraagt aan jouw bezoek aan het Europa-Park:

1. Goede prijs-kwaliteit verhouding
2. Verschillende comfortabele kamers, die voorzien in eenieders wens
3. Prachtige ligging in het Europa-Park
4. Geweldig zwembad waar jij en de kinderen heerlijk in kunnen dobberen
5. Leuke activiteiten voor jong en oud
6. Mooie sauna en spa waar jij als bezoeker van kunt genieten

© Reisfanaten.be

Aarzel niet en boek een kamer in het luxueuze Bell Rock Hotel om jouw verblijf in het Europa-Park compleet te maken!

Meer informatie:

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Elzas & Vogezen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen