menu

Huur ons in

Wie zijn we?

Reisfanaten is het product van … jawel, reisfanaten. Al heel ons leven worden wij van noord naar zuid en van oost naar west over de aardbol getrokken. Sinds 2000 schrijven wij onze ervaringen neer in ons online reisdagboek. Eerst als koppel, ondertussen als gezin met twee jonge kinderen, verkennen wij het grote buitenland op allerlei manieren en in diverse formules.

Creta Maris Beach Resort lounge

Wat doen we?

In 2007 is de hobby uitgegroeid tot een professionele aangelegenheid. De Bvba Barvee is een waarachtig familiebedrijf, dat samenwerkt met diverse partners in de reiswereld. Tot onze klanten behoren toeristische diensten, touroperators, hotelketens, vluchtmaatschappijen e.d.m. Wij bedienen hen met gretig gelezen reisverhalen, blogs en aanbiedingen. We verzorgen mailings over hun producten aan meer dan 300.000 adressen, verspreiden Facebook-posts enz.

Partner worden?

U kunt ook een van onze partners worden. Wij praten graag met u over de mogelijkheden en voorwaarden om uw product op de online markt in het oog te laten springen. Neem vandaag nog contact op. Wij willen u alvast beter leren kennen!

Wat we bieden

In het verleden hebben we al veel samengewerkt met verschillende partners. De Toeristische Dienst van Duitsland is er zo eentje van. Wij hebben op verschillende manieren de deelstaat Hessen gepromoot. Zo hebben we bijvoorbeeld:

  • een nieuwsbrief opgemaakt (naar meer dan 200.000 inschrijvingen);
  • een reisverhaal geschreven (dagelijks meer dan 1000 bezoekers op de website);
  • vier hotelbeschrijvingen gemaakt;
  • acht verhalen geschreven over leuke uitstapjes die je in Hessen kunt doen.

Om het verhaal compleet te maken, werd het reisverhaal gepost op onze Facebookpagina, waarvan het potentieel bereik tot wel 700.000 reikt. Het effectief bereik schommelt rond de 200.000. In het totaal heeft deze campagne dus meer dan 270.000 mensen bereikt hebben.

Blijf op de hoogte van onze avonturen