menu

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

De Oostenrijkse Alpen zijn  terug te vinden in Europa-Park. In dit vernieuwde bergachtige themagebied kun je in boomstammetjes door de vernieuwde Tiroler Wildwaterbaan varen. Ook kun je mijnen ontdekken vanuit de Alpenexpress Enzian, of te voet het aangelegde parcours klimmend en glijdend ontdekken.

Naast de Tiroler Wildwaterbaan, de Alpenexpress Enzian is ook de Edelsteengrot al tientallen jaren een populaire attractie. Vele bezoekers koesteren dierbare herinneringen aan deze attracties. Nieuwe avonturen kun je beleven met de ‘Magische Diamantenkloof’ en de Yomi Adventure Trail’, die in sneltreinvaart en met oog voor detail zijn gerealiseerd.

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Betovering in de Magische Diamantenkloof

Zowel jonge als oudere avonturiers laten zich betoveren in de nieuwe ‘Magische Diamantenkloof’. Wilde rivieren, bulderende watervallen en indrukkende rotsen wachten om ontdekt te worden. Alsof je letterlijk in de Alpen loopt!

Een suizende rit door de bergen

Stap aan boord van de ‘Alpenexpress Enzian’, waar je in 100 seconden door de kloof suist. Met snelheden tot 45 kilometer per uur is deze publiekslieveling een leuke achtbaan geschikt vanaf 4 jaar. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Voor de durfals is er de mogelijkheid om deze rollercoaster met een VR-headset te beleven. Tijdens de rit gaat er een fantastische wereld voor je open. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende avonturen.

Een spetterende tocht

De ‘Tiroler Wildwaterbaan’ is volledig vernieuwd en biedt een spannende tocht door heuvels en dalen, in een uitgeholde boomstam. Je start met een klimmetje tegen rotsen, waarna je beloond wordt met een prachtig uitzicht, voor de snelle afdeling inzet. Deze blijft een klassieker, in een nieuw jasje.

Ontdek de Yomi Adventure Trail

Nog meer avontuur beleven? Bezoek de nieuwe ‘Yomi Adventure Trail’. Op dit avontuurlijke pad klim en klauter je over hoge rotsen. Een adembenemend uitzicht wacht op de meest dappere ontdekkingsreizigers.

Ken je de Yomis al? Bekijk hun huis bij de Edelsteengrot, aan het avontuurlijke pad. Deze groene bergbewoners vind je overal. Let wel goed op, ze gebruiken magische natuurkrachten om kattenkwaad uit te halen.

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Wat is er nog meer te doen?

Europa-Park is het grootste attractiepark in Duitsland en is al 8 keer bestempeld als beste attractiepark ter wereld. In 17 themagebieden zijn Europese landen tot in het kleinste detail nagebouwd. Met meer dan 100 attracties en shows kun je met de hele familie genieten van een heerlijke dag. Liefhebbers van snelheid en hoogte kunnen hun hart ophalen in 14 spectaculaire achtbanen zoals ‘Arthur’ en ‘Piraten in Batavia’. De kleintjes genieten in 3 fantasielanden. In verschillende eetgelegenheden beleef je de Europese culinaire veelzijdigheid.

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Geniet van een compleet nieuw berglandschap in Europa-Park

Wees welkom!

In het zomerseizoen is Europa-Park dagelijks geopend van 9.00 tot minstens 18.00 uur. (vaak verlegen ze de openingsuren) Meer informatie vind je op de website europapark.de/nl.
Zin in voorpret? Bekijk dan de clip op het YouTubekanaal om alvast te zien welke nieuwe avonturen op je wachten. Europa-Park is te vinden aan de rand van de Elzas, in het Zwarte Woud. Een prachtige locatie voor een tussenstop op de heen- of terugreis van een vakantie in Zuid-Europa.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen