menu

Geniet zo lang mogelijk van Euro-Park en overnacht ter plaatse

Echte fans van Europa-Park blijven natuurlijk het liefst zo lang mogelijk. Door te overnachten in de buurt van het park maak je er een echte mini-vakantie van. Met een ruim aanbod aan accommodaties in diverse stijlen en prijsklassen kun je altijd overnachten op een manier die bij jou past. Wist je trouwens dat Europa-Park ideaal gelegen is om te doen als uitstap bij een verblijf in het Zwarte Woud of de Elzas?

© Reisfanaten.be

4-sterren themahotels
In de vijf luxe 4-sterrenhotels van Europa-Park is het bijzonder overnachten. De hotels zijn stuk voor stuk ingericht volgens een bepaald thema, dat tot in de details is doorgevoerd. In elk hotel waan je je in een ander land of tijdperk door de unieke sfeer die er is gecreëerd. Zo maak je in “Bell Rock” een ontdekkingsreis naar de bakermat van de Verenigde Staten New England, terwijl je met een verblijf in het Spaanse kasteel “Castillo Alcazar” terug in de tijd naar de Middeleeuwen gaat. In de overige drie hotels heerst een heerlijke Zuid-Europese sfeer. “El Andaluz” lijkt op een Spaanse finca, inclusief tropische tuin, binnenplaats, zwembad en terracotta tegels. In “Santa Isabel” is het heerlijk tot rust komen. Dit hotel is gebouwd als een oud Portugees klooster, maar dan wel eentje die is voorzien van moderne, luxe faciliteiten. Houd je meer van de Italiaanse sferen? Dan is themahotel “Colosseo” echt iets voor jou. In elk hotel zijn er diverse kamertypes te boeken, van nette, betaalbare standaardkamers tot de meest luxe themasuites die je ooit hebt gezien. In de hotels kun je lekker ontspannen in de luxe zwembaden, sauna’s en spa’s. Daarnaast vind je er bars en restaurants, waar je kunt genieten van specialiteiten die passen bij het thema van het hotel.

© Reisfanaten.be

Het nieuwe museum-hotel
In het voorjaar van 2019 opent Europa-Park een zesde luxe themahotel. Het hotel gaat “Krønasår” heten en staat in het teken van avonturen op de noordelijke zeeën. Zowel kleine als grote avonturiers kunnen deze gaan beleven aan de hand van historische vondsten die in het hotel worden tentoongesteld als in een natuurhistorisch museum. Daarnaast komen er twee restaurants in het hotel en een bar met uitzicht op een fjord en een haven. Via een brug kunnen gasten ook de waterwereld Rulantica bereiken.

Kamperen als een cowboy
Voor wie liever op een avontuurlijke manier overnacht is Camp Resort een aanrader. Op dit park waan je je even in het Wilde Westen, want gasten kunnen hier overnachten in tipi’s, huifkarren en blokhutten. Het is daarnaast ook mogelijk om op het campingdeel in je eigen tent, caravan of camper te verblijven. Camp Resort is ideaal voor jonge gezinnen, grote groepen en outdoorliefhebbers. Er worden regelmatig indianenshows opgevoerd en je bevindt je er middenin de natuur.

Traditioneel kamperen
Wil je wel genieten van de vrijheid van het buiten zijn, maar zijn die cowboytaferelen niks voor jou? Traditioneel kamperen is mogelijk op Europa-Park Camping. Je overnacht hier in je eigen caravan, camper of tent en kunt gebruik maken van de elektriciteits- en watertappunten en het moderne sanitair op het terrein. De kinderspeeltuin, tennisbanen, het beachvolleybalveld en een meertje in de omgeving zorgen voor de nodige vermaak.

Meer informatie over deze reis

Meer informatie over onze vorige vakanties naar Europa-Park

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Elzas & Vogezen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen