menu

Helikoptervlucht New York

Als je New York bezoekt krijg je al snel een zere nek van het opkijken naar de wolkenkrabbers. Zeker in het hartje van Manhattan. Als je de stad eens van de andere kant wil bekijken, kun je de wolkenkrabbers beklimmen, maar nog spectaculairder en onvergetelijker is een echte helikoptervlucht over New York!

De New York City Grand Helicopter Tour brengt je vijfentwintig minuten lang in vogelvlucht over de belangrijkste attracties van de stad. Iedere bezoeker van New York heeft foto’s van zichzelf met het vrijheidsbeeld dat boven zich uittorent, maar wie heeft foto’s van zichzelf met het vrijheidsbeeld onder zich? Juist! Jij, binnenkort.

Manhattan Office Vacancy Rate Drops In Second Quarter

De vlucht scheert over de Hudson rivier, cirkelt rond Dame Liberty en gaat daarna verder naar Ellis Island en Lower Manhattan. Kijk neer op de wolkenkrabbers in het Financial District en de krater van Ground Zero. Daarna gaat het richting Brooklyn Bridge vanwaar je uitzicht hebt op het imposante Empire State Building en Chrysler Building.

Verder ga je nog over Brooklyn, Queens, Harlem en in de terugweg over Central Park. Vanuit de lucht zie je pas de grandeur van het reusachtige stadspark. De helikopter biedt ook een zicht op het Yankee Stadium. Zeker de moeite als er net een match gespeeld wordt.

Yankee Stadium Lucht

 

Neem dus zeker je fototoestel mee om deze kant van New York op de gevoelige plaat vast te leggen. De vijfentwintig minuten durende vlucht kost 265 dollar. Daarbovenop wordt nog een toeslag van 20 dollar gevraagd. Zeker niet goedkoop, maar wel de moeite waard. De helikopter vliegt de hele dag, zeven op zeven uit.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen