menu

Central Park New York

Central Park is de tuin van New York. Voor de New Yorkers is het een uitweg uit de drukte van de grootstad. Een uitweg die veel gebruikt wordt, want jaarlijks komen zo’n 25 miljoen mensen van het bekendste park van de Verenigde Staten genieten.

Central Park a

© Pixabay.com

Die bezoekers zijn vaak onder de indruk van de omvang en de schoonheid van de natuur. Het is de ideale plaats om te picknicken, naar muziek te luisteren of gewoon te ontspannen.

Dit stukje natuur en de rust die ze met zich meebrengt, helpen om een beter beeld te krijgen van een metropool als New York. Central Park is meer dan groot genoeg voor de acht miljoen New Yorkers.

Central Park b

© Pixabay.com

Het park is twee maal zo groot als Monaco en acht maal zo groot als Vaticaanstad. Je kunt er georganiseerde wandelingen en fietstochten volgen of gewoon op ontdekking trekken in de wildere delen van het stadspark. In Central Park kun je zelfs rotsklimmen! Wie wat minder moeite wil doen, kan zich met een koets of riksja laten rondrijden.

In de zomer worden in deze oase van rust activiteiten georganiseerd, van gratis concerten tot theater- en dansvoorstellingen. Dus als je even rust nodig hebt in New York, Central Park wacht op je.

Ontdek nog meer bezienswaardigheden in New York.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen