menu

Central park movie sites walking tour

Een ideale manier om het gigantische park Central Park in New York te verkennen is de Central Park Movie Sites Walking Tour. Deze tour toont je alle hoekjes van het stadspark waar bekende filmscènes werden opgenomen. En dat zijn er meer dan je denkt, want Central Park figureert heel vaak in bekende films.

Filmset Oorlog

De tour biedt je meer dan veertig locaties. De perfecte tour voor zowel cinefielen als gewone toeristen die niet goed weten hoe je dat grote stadspark best ‘aanpakt’. Gewoon gaan zonnen, gaan wandelen of rustig op een bankje zitten? Je kunt beter de glitter en glamour opzoeken en je even op een echte filmset wanen.

Bezoek het Boathouse Café uit When Harry Met Sally, laat jezelf fotograferen voor Tavern Green uit Ghostbusters, bezoek the Bandshell uit Kramer vs Kramer en Breakfast at Tiffany’s of voeder wat duiven net zoals Macauly Culkin in Home Alone deed. Er is dus meer te doen dan je denkt in het park.

Filmset Straat

Wie weet is er op het moment van je bezoek net wel een filmploeg aanwezig en word je voor de camera gesleurd als ’toevallige voorbijganger’, iets wat meer gebeurt dan je denkt. De tour duurt twee uur en je wordt begeleid door een gids-filmkenner.

Doe dus goede wandelschoenen aan vergeet zeker je fototoestel niet. Eenmaal thuis zul je de films die hier behandeld werden helemaal anders bekijken.

 

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen