menu

The City Pass New York

De New York Pass is de sleutel tot een goedkoop maar intensief bezoek aan New York. Met zoveel attracties, wolkenkrabbers, wereldberoemde musea, theaters en andere bezienswaardigheden is het soms moeilijk kiezen met een beperkt budget.

New York City Pass Kaart

Met de New York Pass kan je gratis naar de belangrijkste trekpleisters en bovendien mag je vaak de gigantische wachtrijen aan de ingang skippen! Niets leuker dan glimlachend een rij zuchtende toeristen inhalen. Dat pleziertje krijg je er gratis bij.

Wat houdt de New York Pass nu precies in? Vijfenvijftig gratis attracties, gaande van het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Madame Tussauds, het Guggenheim Museum, het MoMa, een gratis Madison Square Garden Tour, een gratis NBC Studio Tour, gratis naar de top van het Rockefeller Center en nog veel meer. Alles samen zou dit achthonderd dollar kosten. Uitgespaard geld dat kriebelt om omgezet te worden in kleren, souvenirs of een goed etentje.

New York City Pass Tickets

Om het opstellen van een volgorde van je bezoekjes te vergemakkelijken, krijg je er een gratis stadsgids bovenop. Bovendien is je New York Pass verzekerd. Mocht je na je aankoop van je New York Pass je reis annuleren, dan krijg je je geld helemaal terugbetaald. Maar waarom zou jij je reis annuleren, met zoveel boeiends en gratis in het vooruitzicht? Nu boeken!

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen