menu

Disney’s Sequoia Lodge

Te midden van de Franse natuur, kan je genieten van rust en kalmte, na een lange dag plezier en avontuur in Disneyland Parijs! Hou je overdag wel van de gezellige Disney-drukte, maar kom je ’s avonds toch even graag tot rust met je gezin? Dan is de Disney’s Sequoia Lodge op uw lijf geschreven.

disney sequoia lodge

Logeren in het echte Amerika
Je logeert met je hele gezin gezellig samen in een boshut, gelegen tussen de pijnbomen. Je waant je echt in Amerika. De kamers zijn daarenboven heerlijk gezellig ingericht, met open haarden, houten meubels en typische gordijntjes. Om het kampeergevoel helemaal te vervolledigen, kan je een kamer aan het meer aanvragen. Zalig genieten is dat!

kamer disney sequoia lodge

Tal van activiteiten
In de taverne kan je zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds proeven van tal van heerlijke specialiteiten en in de lounge kan je totaal tot rust komen na een vermoeiende dag. Ook is er een binnen- en buitenbad, sauna en fitnesszaal voor de kinderen en volwassenen. Maar aan de kinderen is er nog extra aandacht gegeven. Zij kunnen zich namelijk ook uitleven in de kinderspeeltuin, onder toeziend oog van de ouders natuurlijk die ondertussen romantisch kunnen genieten aan de open haard.

zwembad sequoia lodge

Leuke extra’s
Wanneer je kiest voor een overnachting in de Disney’s Sequoia Lodge, krijg je gratis de handige Fastpass. Hiermee spring je iedereen voorbij in de vervelende files en kan je meteen gillen in de topattracties! Het Disneyland Park is trouwens maar een tiental minuutjes wandelen van het hotel. Perfect toch?!

Alle hotels in Disneyland Paris

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen