menu

Disney’s Hotel Cheyenne

Disney’s Hotel Cheyenne is een gezellig Disneyhotel, waar je je meteen in het Wilde Westen zal wanen. Niet alleen de algemene ruimtes, maar ook alle kamers zijn ingericht in de Wild West- stijl. Hoefijzers, cowboylaarzen en –hoeden, ruime bedden en passende muziek brengen je in de juiste mood.

disney cheyenne

Gevarieerd aanbod restaurants
Zoals het hoort, kan je je ’s morgens al volledig laten gaan bij het ontbijt. Stevige kost, zodat je goed de dag doorkomt. Lunchen kan eveneens in de Wild West- stijl en ’s avonds kan je dan weer terecht in het Saloon. Hier kan je komen luisteren naar typische countrymuziek, terwijl je geniet van een verfrissend drankje.

disney cheyenne restaurant

Meer dan kamers
In het hotel is trouwens een leuke souvenirwinkel, voor wie maar niet genoeg kan krijgen van heel het western-gebeuren. Cowboyboots, cowboyhoeden en andere prullen kan je hier aanschaffen. Verder zal je in het hotel ook een kinderhoek vinden. Hier kunnen de kleinsten nog wat videospelletjes spelen, tv kijken of genieten op de speeltuin.

disney cheyenne kamer

Dichtbij het park
Het hotel ligt op slechts twintig minuutjes stappen van het grote Disneyland Park. Regent het of ben je toch wat lui? Dan kan je ook beroep doen op de pendelbussen die heen en weer naar het park rijden. Deze zijn volledig gratis voor de hotelgasten.

Alle hotels in Disneyland Paris

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen