menu

Disney’s Newport Bay Club Hotel

Disney’s Newport Bay Club Hotel is een hotel in Engelse stijl van rond de jaren 20. Het ligt op wandelafstand van hotel New York, Disney Village en het eigenlijk park en studio’s. Indien nodig kun je een ook een gratis busje nemen die je naar de diverse delen in het park brengt. Wil je eens verblijven in een sfeertje en decor van de jaren 20, dan is het Disney’s Newport Bay Club Hotel alvast jouw bestemming!

disney newport bay

Kamers
De kamers hebben allen één of twee grote bedden, zijn gedecoreerd in warme, witte en blauwe kleuren en roepen de sfeer van de zee op. Alle kamers hebben airconditioning, een badkamer, telefoon en het voor de kinderen zeer leuke Disneykanaal.

disney newport bay kamer

Restaurants
Disney’s Newport Bay Club Hotel heeft tal van mogelijkheden om te eten of iets te drinken. Zo zal je ongetwijfeld genieten van een hapje en drankje met zicht op het prachtige Disney meer in de “Captain’s quarters Bar”of “Fisherman’s Wharf”. Restaurants als “Cape Cod” en de “Yacht Club” laten je smaakpapillen in hogere sferen brengen. Kinderen kunnen steeds terecht in een ingericht kinderhoekje.

Faciliteiten
Naast de vele restaurants is er ook een binnen- en buitenzwembad, sauna, fitnesszaal en andere faciliteiten. Vervelen tijdens een verblijf in Disneyland Resort Parijs is dus uitgesloten.

disney newport bay zwembad

Aanbiedingen
Het jaar door zijn er tal van aanbiedingen in Disney’s Newport Bay Club Hotel zoals 3 nachten voor de prijs van 2, kinderen gratis, of gratis upgrade, …

Alle hotels in Disneyland Paris

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen