menu

Disney’s Davy Crockett Ranch

Wanneer je naar Disneyland Parijs gaat, is het onmogelijk alles op één dag te beleven. Overnachten kan in het Disney’s Davy Crockett Ranch. Een prachtig verblijf, gelegen op enkele minuten rijden van het grote Disneyland Park. Zo ben je vlakbij, maar toch ook helemaal op je gemak.

disney crokett ranch

Meer dan een kamer
De ranch is gelegen te midden van de prachtige natuur. Je kan helemaal privé genieten, en tegelijkertijd toch genieten van de faciliteiten van een hotel. Zo krijg je ’s morgens een heerlijk ontbijt in je eigen bungalow. Er is trouwens ook een gezamenlijke ruimte met een gezellige bar, een taverne met heerlijke gerechten en entertainment, een overdekt zwembad, een overdekte tennisbaan en een basketbalveld. Er is zelfs een winkel met etenswaren, zodat je in je eigen bungalow je potje kan koken.

disney crokett ranch winkel

Dichtbij en toch veraf
De Disney’s Davy Crockett Ranch is makkelijk bereikbaar met de wagen. Je krijgt bij aankomst bovendien een pas waarmee je gratis mag parkeren op alle Disneyland- parkings. Zo kan je zorgeloos genieten van je Disneyland- ervaring.

disney crokett ranch kamer

Alle hotels in Disneyland Paris

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen