menu

Disney’s Hotel New York

Op een steenworp van Disney Park en Disney Village, is er Disney’s hotel New York dat zowat de Big Apple op zijn best is, met opvallend gekleurde torens die gedrenkt zijn in een sfeertje van Art Deco, en waar je de sfeer van Manhattan kunt voelen tot in Parijs.

disneyland new york

Restaurants
Hotel New York heeft tal van drank en eetgelegenheden zoals de “New York City Bar”, het “Manhattan Restaurant” en “Parkside Diner”.

Kamers
De kamers hebben allemaal airconditioning en zijn heel ruim met één of twee grote dubbele bedden, een badkamer, televisie met disneykanaal, telefoon, mini bar, … Verblijven in dit hotel betekent ook genieten van een binnen- en buitenzwembad, een fitness en gezondheidsclub en in de winter schaatsen op de ijspiste voor het hotel.

disney new york kamer

Aanbiedingen
Het jaar door zijn er aanbiedingen zoals 3 nachten voor de prijs van 2, kinderen gratis, of gratis upgrade, …

Extra’s
Wil je extra magie aan je verblijf in Disney’s Hotel New York toevoegen dan kun je altijd een bezoekje brengen aan de Buffalo Bill’s Wild West Show, een ontbijt meemaken met de diverse Disney figuren, een verjaardagspartij organiseren, …

disney new york zwembad

 

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen