menu

Disney’s Hotel Santa Fe

In de buurt van Disneyland Parijs genieten van een Zuid-Amerikaanse omgeving? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar het kan! Meer bepaald in het Disney’s Hotel Santa Fe. Alle kamers zijn hier ingericht rond het thema Route 66.

disney santa fe

Diverse restaurants
Wanneer je ’s middags of ’s avonds honger krijgt, moet je hier niet zijn voor een gewoon diner. Nee! In het Disney’s Hotel Sante Fe kies je zelfs aan verschillende kraampjes waar je zin in hebt. Zo stel je zelf je maaltijd samen. Heerlijk toch! ’s Avonds kan je ook terecht in de Rio Grande Bar. Tal van speciale, zomerse cocktails kan je hier proeven, terwijl je geniet van een relaxe sfeer en vriendelijke bediening.

disney santa fe restaurant

Speciaal voor de kleinsten
Ook aan de allerkleinsten is er speciale aandacht besteedt in dit hotel. Zo is er een grote indoor speelhoek, waar je soms ook de Disneyhelden tegen het lijf zal lopen. Zij zullen maar al te graag met je kids op de foto staan! Een onvergetelijke herinnering!

disney santa fe kamer

Goedkoop en dichtbij de ingang
Het Disney’s Hotel Sante Fe ligt daarenboven maar op een kwartiertje wandelen van het indrukwekkende Disneyland Park. Je krijgt trouwens bij aankomst in het hotel de zogenaamde Fastpass. Hiermee kan je de lange files aan de Disney-attracties voorbij steken. Zalig, je voelt je meteen een ster!

Alle hotels in Disneyland Paris

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen