menu

7 redenen waarom we graag naar landal gaan

Een weekendje weg of midweek bij Landal is de perfecte manier om er even tussenuit te zijn. Vandaar dat we er in het verleden al verschillende keren voor gekozen hebben om te verblijven in een Landal. Check daarom even onze ervaringen van Landal Orveltermarke en Landal Sluftervallei.

7 redenen waarom we graag naar landal gaan

© Reisfanaten.be

Om je nog meer te overtuigen hebben we hier eventjes 7 redenen waarom we toch zo graag naar Landal gaan voor een weekendje weg!

1. Kindvriendelijk
Landal is het ideale uitje voor je kinderen, en dat merk je! Ze doen er namelijk alles aan om het helemaal top te maken voor het hele gezin, tot de jongste telg. Een waar paradijs voor kids!

2. Uitgebreid speelplein
Speciaal voor de kinderen beschikken de Landal parken over prachtige speelpleinen waarop er altijd iets te beleven valt. Zo is er plezier gegarandeerd in een veilige setting.

3. Zwembad
Alsof we hier nog een tekeningetje moeten bijmaken? Er zijn afhankelijk van het park openlucht en overdekte zwembaden, tot zelf een subtropisch zwemparadijs! Wij weten uit ervaring dat onze kinderen hier niet weg te krijgen zijn.

7 redenen waarom we graag naar landal gaa

© Reisfanaten.be

4. Veel bezienswaardigheden in de buurt
Landal heeft 85 parken in wel 9 landen ter beschikking. Elk Landal park biedt de bezoeker aan om de plaatselijke streek te ontdekken, van een flinke boswandeling tot eens heerlijk uitwaaien aan de zee naast je bungalow. Ook de vele stadjes die op een boogscheut van onze parken liggen zijn het bezoeken zeker waard. Laat je verrassen door de lokale cultuur en ontdek nieuwe lekkernijen.

5. Steeds in mooie natuur
Wie natuur denkt, denkt rust en ruimte. Ontdek het groen, samen met Landal! Zo kan u met uw kroost een leuke wandel- of fietsroute uitkiezen. Of wilt u het wat actiever aanpakken? Dan is er afhankelijk van de streek mogelijkheid tot activiteiten als bergbeklimmen of met een kano gaan varen. Kortom, de natuur heeft heel wat te bieden.

6. Prijs / kwaliteit goed
Bij Landal streven ze ernaar om de klant een goed gevoel te geven. Dit vertaald zich vanzelfsprekend ook naar een goede prijs/kwaliteit aanbieden. De klant heeft het gevoel dat waar hij voor betaald, het echt waard is. Zij zijn pas tevreden, als hun klanten met een uitgerust en tevreden gevoel terug naar huis vertrekken.

7 redenen waarom we graag naar landal ga

© Reisfanaten.be

7. Verzorgde en ruime bungalows
Hun bungalows hebben allerlei faciliteiten en zijn perfect gemaakt zodat u extra kan genieten. Ze hebben drie segmenten, namelijk: Comfort, Luxe en Extra Luxe. Elk segment biedt verschillende soorten accommodaties die elke bezoeker steevast doet terugkomen. Ook voor kinderen of ouders met speciale noden bieden zij bungalows op maat, op hun website vind u meer informatie.

Meer informatie over deze reis

Op vakantie naar het hoogste punt van Nederland: Zuid-Limburg (reisverhaal)
Heerlijk genieten bij Landal Hoog Vaals
MergelRijk: een wonderlijk stukje Zuid-Limburg
Waanzinnig Zuid-Limburg
Baan je een weg door het grootste labyrint van Nederland, België en Duitsland!

Onze andere reizen naar een Landal Greenparks

Gezinsvakantie in Drenthe: leerrijk, levendig, leuk
Een beestige gezinsvakantie op Texel

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen