menu

New York night tour

Een foutje dat sommige toeristen maken is ’s avonds, als de dag erop zit, in bed kruipen. De Stad Die Nooit Slaapt ziet er ’s nachts nochtans fantastisch uit. De skyline van New York komt dan nog beter uit en alles wordt net dat tikkeltje glamoureuzer.

Empire State Building Nacht

Met deze bustour reis je bijna drie uur lang door de prachtig verlichte stad. Je komt bij het Empire State Building dat vooral ’s nachts tot leven komt, de gezellige kunstenaarswijk Greenwich Village, de hippe wijk SoHo en Chinatown.

Ook het Rockefeller Center krijgt een bezoekje. Het is een van de weinige wolkenkrabbers die kan wedijveren met het statige Empire State Building. Als je er de kans toe hebt, moet je trouwens de top van een van beide torens bezoeken in het donker. New York dat zich onder je uitstrekt in al haar pracht en praal is werkelijk een adembenemend zicht.

De tour gaat verder langs de majesteuze Brooklyn Bridge die er dag en nacht goed uitziet. Na de oversteek van de Brooklyn Bridge over East River kom je in Brooklyn zelf terecht. De grote promenade langs het water van de East River geeft het mooiste uitzicht op de New Yorkse skyline.

Brooklyn Bridge Nacht

Brooklyn zelf bij nachte is ook een aanrader en staat bijgevolg ook op het programma. Dus stel je fototoestel in op “nachtopname” en geniet van deze tour door de Stad Die Nooit Slaapt.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen