menu

Hotels in Disney Park

Plan je een bezoek aan Disneyland Parijs? Hier vind je een overzicht van alle hotels die het park biedt. Zo kan je makkelijk vergelijken en ontdek je sneller welk hotel bij jou past.

Het Disneyland Hotel
Dit hotel is het grootste en straalt een charmante sfeer uit in een victoriaans decor en met sublieme service. Het is gelegen aan de ingang van het park.

disney hotel

Disney’s Hotel New York
Is ingericht als het New York van de jaren 30 in art deco stijl. Voor het hotel is in de winter een ijspiste en de ingang van het park ligt op een honderdtal meter.

disneyland new york

Disney’s Newport Bay Club
De grote vijver, de sfeer van de jaren 20 en het marine thema geven dit hotel een grote aantrekkingskracht. Op een paar honderd meter van de ingang.

disney newport bay

Disney’s Sequoia Lodge
Wekt de sfeer op van de grote Amerikaanse strijders waarbij je logeert in lodges. Deze accommodaties zijn wat verder van het park gelegen.

disney sequoia lodge

Disney Hotel Cheyenne
Hier waan je je in het Wilde Westen. Voel je een echte cowboy in een decor van westernfilms en grote filmlegendes. Op wandelafstand van de ingang.

disney cheyenne

Disney’s Hotel Santa Fe
Brengt het zuidwesten van Amerika tot leven overgoten met een Mexicaans sfeertje. Een van de goedkopere hotels maar zeker niet slecht.

disney santa fe

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen