menu

Hotel Stiemerheide Genk

Een vakantie in Limburg gepland? Hotel Stiemerheide is een echte aanrader. Dit stijlvolle hotel heeft 70 mooie kamers en suites voorzien van alle comfort. En de ligging is ronduit fantastisch.

Stiemerheide 2

De toegangspoort Kattevennen naar het Nationaal Park Hoge Kempen ligt vlakbij. In het park kan je heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Fietsen en mountainbikes kan je makkelijk huren bij het hotel zelf. In Lietenberg ligt een andere toegangspoort. Het blotevoetenpad daar is ideaal voor wie zin heeft in een verrassende ervaring. Wordt één met de natuur en geniet van de rust. Sportievelingen kunnen ook terecht bij het 18-holes golfterrein Spiegelven. De omgeving is bovendien enorm uitnodigend voor joggers.

Stiemerheide 1

Terug in het hotel wacht totale ontspanning. Een verzorgd binnenzwembad, solarium, sauna en sanarium staan steeds klaar voor gebruik.

Honger gekregen na een dag vol belevenissen? Er zijn twee restaurants aan het hotel. “Corneille” is genoemd naar de schilder en stichter van de Cobra-beweging. In zijn schilderijen zijn vooral kleurencontrasten opvallend. Net als in de moderne keuken die het restaurant biedt. Chef-kok Jeffrey de Kwaak en zijn team werken graag seizoensgebonden en toveren elke dag prachtige creaties op uw bord. “De Kristalijn” is een sterrenrestaurant met een GaultMillau-score van 16/20. Voor de echte fijnproevers dus.

Onze ervaring
Prima hotel met heel verzorgd ontbijt en gelegen in een rustige omgeving. Direct aan het hotel starten talrijke wandel- en fietswegen. Voor de liefhebbers is er naast het eigen restaurant ook aanpalend een sterrenrestaurant. Enig minpuntje? De kamers mogen iets groter zijn maar dat mag de pret niet bederven. Zeker een hotel om terug te keren!
Over het hotel kan je hier meer informatie lezen en boeken.

Contact
Adres: Hotel Stiemerheide, Wiemesmeerstraat 105, B-3600 Genk
Telefoon: +32 (0)89 35 58 28
E-mailadres: info@stiemerheide.be

Wat moet je weten over deze reis
Lees ons reisverhaal
Wat is er nog te doen in de omgeving
Wat is er nog te beleven in Limburg

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen