menu

Vijf topvakanties in Nederland die we kunnen aanraden

In Nederland zijn er zo veel bijzondere steden en natuurgebieden dat je niet ver hoeft te reizen voor een fantastische vakantie. Als reisfanaten hebben we een aantal goede herinneringen aan daagjes weg bij de buren die we graag nog eens delen. Waar ga jij straks naar toe?

Verken sfeervol Limburg
Het zuiden van het land staat bekend als een gezellig stukje Nederland, maar je komt er ook prachtige bossen tegen. Dat hebben we ervaren tijdens een midweek in Limburg waar we volop in de weer waren met fietstochtjes en wandelroutes. Het viel ons op dat de natuur meteen veel bergachtiger oogt dan in de randstad waar wij vandaan komen.
Lees ons reisverhaal

© Reisfanaten.be

Klein maar fijn op Texel
Texel hoort tot een uniek stukje van ons kikkerland dat we als reisfanaat graag nog eens terug naar toe wilden gaan. De reis start al zodra je op de boot stapt. Op de fiets ontdekten we het eiland van noord naar zuid en van west naar oost. De garnalenboot op Texel raden we warm aan voor alle vakantiegangers die na ons volgen.
Lees ons reisverhaal

Aan de Zeeuwse kust
In de provincie Zeeland ligt het kleine maar oogverblindende plaatsje Domburg dat iedere reisliefhebber eens gezien moet hebben. De rustieke omgeving gaf ons de ontspanning waar je als gast naar uitkijkt. Met elkaar genoten we van het strand, de wandelingen en de restaurants. Als je naar de kust wilt, denk dan eens verder dan Blankenberge en trek er op uit net over de grens, bij ons buren.
Lees ons reisverhaal

© Reisfanaten.be

Van Arnhem naar Haarlem
Al die mooie steden in Nederland combineer je slim door twee reisjes aan elkaar vast te plakken. Het natuurgebied op de Veluwe valt met geen andere streek in het land te vergelijken. Aan het huren van de witte fietsen op de Veluwe en een bezoek aan het Kröller-Müller Museum hou je een unieke ervaring over. In de stad Arnhem valt dan weer een hoop te winkelen en lekkers te eten.
Lees ons reisverhaal

Sprankelende dagen in modern Rotterdam
Rotterdam profileert zich als een grote stad met eigentijdse bouwwerken. Bombardementen in de Tweede Wereldoorlog vernietigden grote delen van het centrum. Gelukkig staat de Euromast er sinds de opening in 1960 als stralend middelpunt van de stad. De toren is open voor publiek en gaf ons tijdens deze stedentrip een overweldigend uitzicht over de skyline. Daarnaast toont Rotterdam zich groots met zijn gigantische haven waar boottochten voor toeristen tussen de vrachtschepen varen.
Lees ons reisverhaal

Tags:

2 reacties op “Vijf topvakanties in Nederland die we kunnen aanraden”

  1. Noor (Clothes & Dreams) schreef:


    Nederland is zo’n land dat ik nauwelijks bezoek, tot mijn grote spijt. Voorlopig hebben we enkel Rotterdam van jouw lijstje bezocht, maar ik plan zeker om nog andere steden te bezoeken! Dankjewel voor de tips. 😀

    xo Noor

  2. Bart De Sloover schreef:


    Ondertussen is ook Drenthe aan het lijstje toegevoegd. Prachtig land Nederland en zeer kindvriendelijk. Wij gaan er gewoon regelmatig heen en dan is fiets en wandelschoen nooit veraf. Groetjes Reisfanaten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen