menu

Maasmechelen Village

Fan van shoppen en merken? Dan is Maasmechelen Village voor jou dé place to be! Je vindt er ruim 150 internationale en Belgische merken verspreid over meer dan 100 designerboetieks. Versace, Scapa, Boss, Calvin Clein, Diesel, Guess … zijn enkele van de topmerken uit het ruime aanbod. Bovendien krijg je er het hele jaar door 30 tot 60% korting!

Maasmechelen village

Maasmechelen Village staat synoniem voor gezellig winkelen in openlucht. En om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er een heleboel faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Er is gratis internet, een informatiecentrum voor toeristen en je vindt er zelfs oplaadpalen voor elektrische auto’s. Word je graag eens professioneel gestyled? Doe dan een beroep op de persoonlijke shoppingservice. Honden mogen jammer genoeg de village niet binnen. Maar als ze minder dan 8 kg wegen, kan je ze vervoeren in één van de speciale trolley’s. Zwaardere honden worden opgevangen in de gratis kennel. Dieren die mindervalide personen begeleiden, mogen natuurlijk wel mee in Maasmechelen Village.

Honger en dorst gekregen van al dat shoppen? Je kan op krachten komen in één van de vele restaurants en eetplaatsen in de village zelf. Chez Lulu, the foodmaker, Mea Cuppa… laat je culinair verrassen!

Maasmechelen village 2

Wie een bezoek aan Maasmechelen Village wil combineren met een andere leuke uitstap, heeft mogelijkheden genoeg. Vlakbij vind je Bokrijk, het bonnefantenmuseum, de dierentuin Gaiazoo, karting Genk … Je kan ook steeds kiezen voor één van de leuke arrangementen. Deze zorgen ervoor dat je voordelig verschillende activiteiten kan combineren. Voorbeelden zijn het Visit Brussels Shopping Arrangement, het Shopping Arrangement met een €50 giftcard en het Best of Flanders Package.

Maasmechelen Village is makkelijk bereikbaar. Je rijdt er minder dan een uur over vanaf Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen en Maastricht. Je kan ook steeds gebruik maken van de speciale luxe busdienst: de Shopping Express. Deze rijdt elke dag heen en terug naar het centrum van Brussel.

Maasmechelen village 3

Contact

  • Adres: Maasmechelen Village, Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen,
  • Telefoon: +32(0)89 77 40 00
  • Fax: +32(0)89 77 40 20
  • E-mailadres: Info@MaasmechelenVillage.com

Wat moet je weten over deze reis
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Wat is er nog te doen in de omgeving
Wat is er nog te beleven in Limburg

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen