menu

Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen

Diamonds are Lindner Hotel’s best friend

Het moderne 4-sterren Lindner Hotel & City Lounge is gelegen midden in de befaamde diamantwijk aan de Lange Kievitstraat 125 in Antwerpen, de stad van Pieter Paul Rubens. Of u nu een hotel, congresoord of citylounge zoekt, u bent bij het Lindner hotel aan het goede adres.

Een rijk gevuld weekend Antwerpen met vriend

© Reisfanaten.be

Lindner Hotel in het centrum van Antwerpen

Gelegen naast de Spoorwegkathedraal (het monumentale Centraal Station van Antwerpen) is het hotel voor iedereen en zeker de treinreiziger, makkelijk te bereiken. Auto’s kunnen onder het hotel in de openbare en betaalde parkeergarage geparkeerd worden. Vanaf Luchthaven Antwerpen, dat op slechts 5 kilometer afstand ligt, is het hotel goed met openbaar vervoer te bereiken of anders met een taxi.

Faciliteiten

Het Lindner Hotel heeft 173 kamers waarvan 90 economy class. Alle kamers zijn van alle moderne gemakken en sanitair voorzien. Er zijn ook speciale kamers voor mindervaliden.
Het hotel wordt geroemd om zijn ontbijt en heeft een toprestaurant waar u ’s avonds à la carte kunt eten. Er zijn meerdere prachtige lounges, waarvan de skylounge een schitterend uitzicht heeft over Antwerpen. Ook de fitness-ruimte en sauna zijn gelegen op de elfde etage alwaar het uitzicht diepte geeft aan relaxen.

Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen

© Reisfanaten.be

Arrangementen

Hotel Lindner is voor de hele familie geschikt. Zo heeft het hotel een 2-daags Kara-arrangement georganiseerd, waarbij een toegangsbewijs voor de Antwerpse Zoo en een welkomstdrankje zijn inbegrepen. Leeuwen, olifanten, tijgers en apen, uw kinderen zullen er niet over uitgepraat raken. De dierentuin is bijna de oudste dierentuin ter wereld en heeft ongeveer 1000 diersoorten. De Zoo ligt slechts een halve kilometer van het Hotel, u kunt de leeuwen bij wijze van spreke horen brullen.

Winkelen in Antwerpen

Wilt u oude architectuur combineren met mode, dan vindt u op 1 km aan de Meir wat u zoekt. Behalve bekende modehuizen en winkels vindt u daar een winkelcentrum in de schitterende Stadsfeestzaal van het Koninklijk Paleis. Overigens ligt de winkelstraat De Keyserlei eveneens vlakbij net als acht andere fantastische winkelzones. Shoppen krijgt in Antwerpen een nieuwe betekenis!

Tijdreis

Het verleden en het heden gaan in Antwerpen hand in hand. Met diverse gedocumenteerde stadswandelingen kunt u oud en nieuw makkelijk vinden. U waant zich in een wervelende tijdmachine van de middeleeuwen, renaissance, de belle epoque en hypermoderne bars en cafés.

Een rijk gevuld weekend Antwerpen met vrie

© Reisfanaten.be

Cultuur

Het historische en levendige centrum van Antwerpen ligt op loopafstand van 2,5km. In dit stadscentrum vindt u onder andere de Grote Markt met zijn statige 16e-eeuwse gildehuizen en zijn imposante stadhuis of het vlak bij gelegen Begijnhof. Bezoekt u liever musea, zoals het Rubenshuis, het FOMU (het Fotomuseum), het diamantmuseum of het MAS (Museum aan de stroom) met zijn fenomenale uitzicht vanaf het dakterras, dan heeft u aan één dag in Antwerpen niet genoeg, maar u kunt daarna wel tot rust komen in het Lindner hotel want wat u ook doet in Antwerpen, in het Lindner hotel wordt u in de watten gelegd.

Onze ervaring met dit hotel

Wij hebben dit hotel kunnen boeken in een formule kamer en ontbijt tegen reductieprijs. Daarbovenop kregen we een upgrade naar een grotere kamer en een welkomsdrink. De kamers zijn ruim, proper en voldeden aan onze normen. Het ontbijt is zeer rijkelijk en echt zeer goed en uitgebreid. De receptie is zeer vriendelijk. U kan uw wagen onder het hotel parkeren (betalend) en het treinstation is 100 m verder (geen last van). Tevens is de winkelstraat op een paar honderd meter. Prijs/kwaliteit wat ons betreft dus zeker een aanrader.

Meer informatie

Onze 2-daagse citytrip Antwerpen in een reisverhaal
2 stadswandelroutes in Antwerpen die je zeker moet doen
15 gratis dingen die je kan doen in Antwerpen
3 dingen om te doen met je vrienden in Antwerpen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen