menu

3 dingen om met je vrienden te doen in Antwerpen

Als je een dagje naar Antwerpen gaat, is er meer dan genoeg te doen om jezelf niet te hoeven vervelen. In deze stad is namelijk heel veel te beleven. Of je nu iets actiefs wil doen of juist wil genieten van een heerlijk drankje of lekker eten: in Antwerpen vind je het allemaal. Ben jij een dagje naar Antwerpen aan het plannen en ben je op zoek naar leuke ideeën om met vrienden te gaan doen in deze stad? Wij zijn alvast met 2 andere koppels het rijke (nacht) leven van Antwerpen ingedoken en deden volgende 3 activiteiten.

Ontsnap uit een escape room!

Escape rooms zijn de laatste tijd ongekend populair. In Antwerpen ga je echter een leven hoger. Verspreid over de hele stad zijn maar liefst zeven verschillende locaties te vinden waar je dit spannende en leuke spel met vrienden kunt spelen. Het leuke is dat er op iedere locatie ook nog eens meerdere escape rooms zijn, waardoor je bij elkaar opgeteld de keuze hebt uit maar liefst 22 verschillende kamers om uit te ontsnappen. Iedere room heeft weer zijn eigen accenten en andere puzzels. Bovendien zijn er verschillende niveaus qua moeilijkheid zodat je een kamer kunt kiezen die precies bij jou en je vriendengroep past. Een ideaal uitje wanneer je met je vrienden een dagje naar Antwerpen gaat!

Onze keuze:
Mad Scientist – Escape Room
Rijnkaai 37 – Antwerpen
Website: https://antwerp.roomofriddles.com/nl/

Een rijk gevuld weekend Antwerpen met vrie

© Reisfanaten.be

Tapas eten!

Wanneer je intensief bezig bent geweest met activiteiten, zoals het ontsnappen uit een escape room, krijg je natuurlijk vanzelf honger. In Antwerpen zijn er uiteraard tal van mogelijkheden om een hapje te gaan eten. Wanneer je met een vriendengroep bent, is Comotapas by Comocomo een hele leuke optie. Je eet hier onbeperkt tapas voor twee uur lang waarbij je de keuze hebt uit ongekend veel verschillende hapjes. Afhankelijk van welk all in menu je kiest, krijg je daar ook nog eens drank bij. Je betaalt dus vooraf een vaste prijs en vervolgens kun je eten en drinken wat je wil! Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld een pakket met tapas, water en frisdrank, maar ook pakketten inclusief alcohol. Je bepaalt vooraf wat je wil drinken en hoeft dus niet per drankje te betalen! Het is overigens wel verstandig om vooraf te reserveren, aangezien Como Tapas erg populair is.

Onze keuze:
Comotapas by Comocomo
Kammenstraat Street 75 – 2000 Antwerp
Website: https://www.comotapas.com

Een rijk gevuld weekend Antwerpen met vrien

© Reisfanaten.be

Cocktails

Niets is zo leuk als een dagje Antwerpen onder vrienden af te sluiten met een bezoek aan een prachtige cocktailbar. Midden in het centrum van Antwerpen, in een pand van meer dan twee eeuwen oud, vind je cocktailbar Cocktails At Nine. Hier worden de lekkerste cocktails voor je gemaakt, terwijl je geniet van de bijzondere stijlvolle sfeer. Het fijne is dat je zowel binnen als buiten kunt zitten. Op een heerlijke zomerdag geniet je dus op het terras van de cocktails die men voor je klaarmaakt en als het wat kouder is, ga je simpelweg binnen zitten waar het haardvuur dan meestal brandt. De cocktails worden hier overigens vrijwel allemaal gemaakt van dagverse ingrediënten en dat is goed te proeven ook!

Onze keuze:
Coctails at nine
Lijnwaadmarkt 9, 2000 Antwerpen
Website: http://www.cocktailsatnine.be

Meer informatie

Onze 2-daagse citytrip Antwerpen in een reisverhaal
Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen
2 stadswandelroutes in Antwerpen die je zeker moet doen
15 gratis dingen die je kan doen in Antwerpen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen