menu

Genieten in het Badhotel in Domburg

Dit luxueuze hotel bevindt zich in het pittoreske Domburg, dat een van de oudste badplaatsen in Zeeland is. Vlakbij vindt u de Noordzee en bos- en duingebied. De omgeving van Domburg is bij uitstek geschikt voor toeristen en vakantiegangers die graag wandelen, fietsen en ontspannen. Het centrum van Domburg is een perfect shopgebied en er zijn verscheidene terrassen waar u een heerlijk drankje kunt nuttigen. Na een dag strandjutten langs de zee of slenteren in de stad kunt u ontspannen in Badhotel Domburg, waar u van alle gemakken voorzien wordt. Dit hotel heeft meer dan honderd luxe kamers en zorgt ervoor dat al hun gasten zich op hun gemak voelen. U kunt rekenen op een warm welkom, uitstekende faciliteiten en een zeer goede service!

Genieten in het Badhotel in Domburg a

© Reisfanaten.be

Ontspannen in de SPA Domburg

Badhotel Domburg beschikt over een prachtige spa die volledig in het teken staat van Zeeland. U zult merken dat de Zeeuwse zeelucht, schelpen en mosselen u een heerlijk gevoel van ontspanning geven. In de spa kunt u genieten van verschillende soorten sauna’s, zoals de zoutsauna, de infraroodsauna, de Finse sauna en het stoombad. Alle sauna’s hebben een ontspannende werking en kunnen uw spierpijn of gewrichtsklachten verminderen. Het stoombad heeft als bijzonderheid dat de gebruikte mint- en eucalyptusoliën de luchtwegen vrijmaken. De Finse sauna is gericht op opgietingen die zeer prettig zijn voor zowel lichaam als geest.

Daarnaast worden er ook verschillende soorten massages gegeven in SPA Domburg. De masseurs maken allemaal gebruik van geneeskrachtige en ontspannende producten die 100% natuurlijk zijn. De behandelingen waaruit u kunt kiezen, zijn bevoordeeld de Thalgo en de Oolaboo. Het Thalgo-ritueel bestaat uit een diepwerkende massage waarbij gebruikgemaakt wordt van zeezout en een zoete oliescrub. Bovendien is de hoofdhuidmassage een belangrijk onderdeel van dit ritueel. De Oolaboo is een ander ritueel waarvan “water” de kern is. Een rugmassage, voetscrub en oliecocktail mogen hierbij absoluut niet ontbreken.

© Reisfanaten.be

Als u hoofdzakelijk stress tegen wilt gaan, kan een pakking uitkomst bieden. SPA Domburg biedt een algenpakking, honing-lavendel pakking en een modderpakking. Al deze behandelingen hebben hun eigen kenmerken, maar stimuleren allemaal de verlichting van stress. Het is een geweldige manier om de zware energie uit uw lichaam weg te laten glijden.

Genieten bij Restaurant Zee&Land

Het restaurant bij Badhotel Domburg brengt de smaken van zee en land bij elkaar. Voor ieder gerecht worden er verse, seizoensgebonden producten gebruikt, zodat u alleen het beste van het beste voorgeschoteld krijgt. Op de menukaart vindt u gerechten met streekproducten zoals Oosterschelde ham, Zeeuwse rookham en vis van de Zeeuwse visafslag. Eten bij restaurant Zee&Land is dus niet alleen heerlijk, maar ook duurzaam. Door met streekproducten te werken wordt uw familiediner, zakelijke lunch of ontbijt extra speciaal. Alle elementen van de omgeving vindt u terug op uw bord!

© Reisfanaten.be

Meer informatie

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen