menu

Zonder twijfel het voornaamste verblijf nabij Lyon

Een fraai stuk landgoed en de nodige rust kunnen gevonden worden in een park dicht bij het centrum van het enerverende Lyon. Een afslag van de A6 en u rijdt zo Hotel Valpré in, een drie sterren hotel met een goede naam op het gebied van service en faciliteiten.

valpré huis

© Reisfanaten.be

Klasse
Met verzorgde accommodaties met een eigen badkamer, is het hotel een oase van rust. Met een omringend park van liefst zes hectare is het goed toeven in al het groen. Elke kamer heeft uitzicht op dit schone park. Parkeren is overigens geen probleem, want er is een gratis privéparkeergelegenheid. Ook de locatie van Hotel Valpré is uniek. EmLyon business school en École centrale de Lyon liggen in de buurt. Metrohaltes zijn bereikbaar en tevens de autosnelweg. Met meer dan honderd kamers staat het hotel gereed voor elke gelegenheid. Of de reden van u verblijf een vakantie betreft of een uitvalbasis voor trips; Hotel Valpré biedt al jarenlang excellente service aan haar gasten.

Beoordeling
Gasten loven het hotel om haar faciliteiten voor familie’s, de rust, het vriendelijke personeel, het ontbijt en de properheid van alle accomodaties. Tevens zijn zij erg content met de bosrijke omgeving en de moderne uitstraling. Wifi is beschikbaar en het hotel verwelkomt jaarlijks vele bezoekers die weerkomen.

valpré bed

© Reisfanaten.be

Business
Valpré is sinds 2002 ook een platform voor innovatieprojecten voor professionals. Met de seminars en conferenties die er georganiseerd worden, treffen mensen van over de hele wereld elkaar hier om thematische onderwerpen te belichten. De professionele bijeenkomsten zijn goed verzorgd en kennen een goede structuur. Veel professionals weten hun weg naar Valpré te vinden. Overigens is er ook een bibliotheek aanwezig om de nodige research te verrichten.

Geschiedenis
Valpré maakt deel uit van de rijke historie van Lyon. Enkele iconische gebouwen werden al drie en een halve eeuw geleden gebouwd. Nog altijd worden jonge priesters opgeleidt in de katholieke kerk van ‘Augustin de l’Assomption’. Professionele, maar ook religieuze meetings en evenementen zitten dus ingebed in Valpré. Dankzij de historie en het opgebouwde imago mag Hotel Valpré jaarlijks vele toeristen, gasten, bedrijven, organisaties, universiteiten en instituten verwelkomen binnen haar deuren.

valpré

© Reisfanaten.be

Waarden
Hotel Valpré draagt haar waarden uit, een bijzondere toevoeging van de service. Het team is geschoold en er wordt gewerkt volgens diverse sociale verantwoordelijkheidsprincipes. Met oog voor ontwikkeling en milieu worden er programma’s opgezet om kwaliteit aan te kunnen bieden. Het hotel handhaaft een hoge standaard voor klantcontact, zodoende ontstaat er service op maat. En uiteindelijk leidt dit vaak tot een langere termijn relatie met de gasten.

Met een significante ervaring op het gebied van hospitality staat een verblijf in Hotel Valpré garant voor een erg prettige tijdsbesteding. Voor professionals of mensen die gerief vinden in reizen of ontspanning.

Lees meer

Ons reisverhaal op Camping La Sirène in Argeles-sur-Mer
Camping La Sirène en Vacansoleil
5 niet te missen bezienswaardigheden in Argeles-sur-Mer

Onze tussenstop in de Ardèche: accommodatietip
Een afsluitertje: onze citytrip Barcelona met de fiets en met kinderen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen