menu

Camping La Sirene bij Vacansoleil: paradijselijk kamperen

Kamperen bij de zuiderburen is een aangename manier om uw vakantie te vieren. Vooral als het in het uiterste zuiden van Frankrijk is, waar de zon bijna altijd schijnt. Argelès sur Mer is een bekende badplaats aan de Middellandse Zee, die bijna tegen de Spaanse grens is aangeplakt. In een prachtige omgeving waar de Pyreneeën langzaam de zee in zakken, liggen drie 5 sterren campings te wachten om u welkom te heten in het paradijs.

Camping La Sirene bij Vacansoleil paradijselijk kamperen a

© Reisfanaten.be

5 sterren campings

Als u eens rondkijkt op de website van de Sirene Holidays Group dan bestaat er een grote kans dat u zich al direct in vakantiesfeer voelt. De campings La Sirène, L’Hippocampe, Le Bois de Valmarie worden er uitgebreid getoond en beschreven. Aan luxe en comfort geen gebrek zo zult u snel merken.
Laten we bijvoorbeeld eens kijken op camping La Sirène, al sinds 1964 een begrip in Frankrijk en de rest van de wereld. Het is de ideale plek voor een familie vakantie. De camping beschikt namelijk over een groot zwemparadijs met maar liefst 2000 vierkante meter aan zwembaden waarvan er twee overdekt zijn. Natuurlijk is de Middellandse zee nooit ver weg. La Sirène ligt op slechts 900 meter afstand. De camping blinkt verder uit door de vele activiteiten, zowel voor kinderen als volwassenen die er plaats vinden.

Luxe stacaravans

Wie kamperen zegt, moet niet denken aan een vakantie waarin u met het tentje op de het dak van de auto, tuffend over de Franse wegen, naar uw vakantiebestemming afreist. Nee, bij een 5 sterren locatie hoort een op en top onderkomen. En die staan compleet ingericht en van alle comfort voorzien gereed voor gebruik. U overnacht in een luxe sta caravan, variërend in grootte tussen de 25 en 37 vierkante meter. De caravan bij Vacansoleil bijvoorbeeld, heeft een oppervlakte van 33 vierkante meter. Beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, badkamer en wc. Voorzien van een oven, gasfornuis en magnetron kan de inwendige maag op ieder gewenst moment worden voorzien. Uiteraard eet u in de buitenlucht, er is tenslotte een complete tuinset aanwezig.

Camping La Sirene bij Vacansoleil paradijselijk kamperen b

© Reisfanaten.be

Uitstapjes

De campings in Argelès sur Mer bieden zoveel comfort en vermaak, dat u er gerust een paar weken kunt verblijven zonder van de camping af te gaan. Maar wilt u toch ook wat van de omgeving verkennen dan is er volop keus. Op slechts 20 km afstand ligt de stad Perpignan. Een Catalaanse stad, die vroeger de continentale hoofdstad van het koninkrijk van Mallorca was. Het oude koninklijke paleis dat stamt uit de dertiende eeuw is nu een toeristische trekpleister. Ook een rit met de ‘gele trein’ is een bijzondere belevenis. De ruim een eeuw oude spoorlijn gaat over een traject tot 1500 meter boven de zeespiegel. U zit eerste rang om te genieten van het landschap. Echt een aanrader. Wilt u tenslotte van uw vakantie een multinationale trip maken, dan is een bezoekje aan Spanje te overwegen. Bijvoorbeeld naar het Dali museum in het stadje Figueres.

Lees meer

Ons reisverhaal op Camping La Sirène in Argeles-sur-Mer
5 niet te missen bezienswaardigheden in Argeles-sur-Mer

Onze tussenstop in Lyon: accommodatietip
Onze tussenstop in de Ardèche: accommodatietip
Een afsluitertje: onze citytrip Barcelona met de fiets en met kinderen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen