menu

Schwarzwald Parkhotel in het Zwarte Woud

Omringd door prachtige natuur, gelegen op een zonnig hoogplateau en slechts 1,5 km. van het centrum vormt het Schwarzwald Parkhotel het ideale uitgangspunt voor een geslaagde vakantie. Door de centrale ligging van het hotel, zijn bekende daguitstappen vlot bereikbaar.

Schwarzwald Parkhotel hotel

Wat dacht je van een bezoek aan de Titisee, Bodensee, het Ravensburg spieleland, het bloemeneiland Mainau of de Triberg met de hoogste watervallen van Duitsland? Maar ook het hotel zelf biedt verschillende mogelijkheden. Er vinden regelmatig events en andere activiteiten plaats.

Schwarzwald Parkhotel inkom

Schwarzwald Parkhotel is niet alleen de ideale verblijfplaats voor wie een vakantie gepland heeft naar het Zwart Woud. Ook zakenmensen kunnen hier terecht. Zo kunnen er conferenties en zelfs examens gehouden worden in het hotel. En wie graag zijn trouwfeest of verjaardag in een uniek kader wil vieren, kan hier ook terecht.

Schwarzwald Parkhotel ontbijt

Ontspannen na een drukke dag kan hier perfect: neem een duik in het verfrissende zwembad of geniet van een heerlijk warme sauna. Ook massages en cosmeticabehandelingen behoren tot de mogelijkheden in de spa & wellness. En wie honger of dorst gekregen heeft kan terecht bij Café Beletage of de bistro, bar of het terras. Als je liever eet in de natuur, kan je steeds kiezen voor een picknick in het prachtige park rond het hotel.

Schwarzwald Parkhotel zwembad

Samenvatting:
Dit blogbericht maakt deel uit van onze informatie rond onze gezinsvakantie naar het Zwarte Woud. Snel navigeren doe je via:
Reisverhaal over het Zwarte Woud (reis 1 en reis 2)
Pretpark Ravensburger Spieleland
Bloemeneiland Mainau
Wandelingen in- en rond Königsfeld

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen