menu

Daguitstap Ravensburg pretpark

Spieleland in Ravensburg is een echt paradijs voor kinderen. En hun ouders! Dit pretpark bestaat uit verschillende themawerelden: Green Oasis, Kaleidoscope of Fun and Games, Fix & Foxi Adventureland, Land of Discovery, Future World, Captain Bluebar’s Wonderland en Interactive Land. Sinds 2013 kan je in Spieleland ook je eigen chocoladereep maken en het pretpark blijft vernieuwen met “Hier kommt die Maus!”. Deze freefall tower brengt je in enkele minuten 8 meter omhoog en laat je daarna weer razendsnel naar beneden vallen.

ravensburg kinderen

Als je even op adem wil komen na al die attracties, kan je genieten van één van de verschillende shows en parades. Je kan ook altijd op de foto met de mascottes van het park. Ga naar het Meeting Point en laat een foto maken samen met de wereldberoemde oranje Maus!

???????????????????????????????

Honger gekregen van al die actie? Spieleland heeft 3 grote restaurants waar je terecht kan voor een ruim aanbod aan maaltijden, desserts en verfrissende dranken. En als je tussendoor zin hebt in een snack kan je terecht bij een eetkraampje.

trein spieleland

Spieleland heeft ook verschillende partnerhotels en -campings in de buurt. Je kan dus ook een bezoek van meerdere dagen plannen. Zo hoef je geen enkele attractie over te slaan!

ravensburg

Samenvatting:
Dit blogbericht maakt deel uit van onze informatie rond onze gezinsvakantie naar het Zwarte Woud. Snel navigeren doe je via:
Reisverhaal over het Zwarte Woud (reis 1 en reis 2)
Bloemeneiland Mainau
Hotel Schwarzwald Parkhotel
Wandelingen in- en rond Königsfeld

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen