menu

Overnachten in Phantasialand

Phantasialand,  in Brühl, bij Keulen, ligt op minder dan 2 uur rijden van Brussel. Ga je er naar toe dan staat je zeker een dag vol spanning en plezier te wachten. Fantastische achtbanen schieten je af met een snelheid waar je u tegen zegt. En zelfs voor de kleine kinderen zijn er achtbanen waarin ze echt snelheid kunnen ervaren. Is het warm? Kies dan voor een ritje in een van de schitterende waterbanen. Liever een rustigere attractie? Neem dan eens een kijkje op de plattegrond want Phantasialand heeft voor een ieder wat wils.
Wil je langer als een dag blijven? Neem dan eens een kijkje bij een van de Phantasialand hotels. Deze zijn helemaal opgebouwd in de sfeer van het pretpark en je stapt dan ’s ochtends ook bijna zo vanuit je bed de achtbaan in. Eerst even ontbijten is natuurlijk ook een optie.

© Reisfanaten.be

Hotel Ling Bao

Dit hotel is helemaal opgebouwd in Aziatische stijl. Kamers zijn beschikbaar tot 4 personen. Kies je voor een suite, afhankelijk van welke suite, kun je hier maximaal met 6 personen overnachten. Na een dagje in het park kun je in het hotel helemaal ontspannen. Ga een paar baantjes trekken in het verwarmde binnen- of buitenzwembad of geniet van een massage in de spa van het hotel. Eten doe je lekker in een van de 4 restaurants. Kies voor een Afrikaans buffet of een wok buffet. Liever a la carte ga dan naar restaurant Lu Chi of restaurant Bantu. Als afsluiter drink je een drankje in een van de 3 bars die het restaurant rijk is. Eventueel geniet je hier ook van een klein hapje.

Hotel Matamba

Hotel Matamba is een familiehotel, geheel opgebouwd in Afrikaanse stijl. Waan je een paar dagen in Afrika en geniet van alles wat het hotel jouw te bieden heeft. Kies voor een familiekamer, mogelijk tot 6 personen, indien je met je hele gezin Phantasialand bezoekt. Liever met zijn tweeën op een kamer, ook dit is geen probleem. Kies een suite als je van ruimere kamers met meer luxe houdt. Ook deze zijn mogelijk tot 6 personen. Voor de jongste gasten is er een grote speeltuin binnen, maar ook een buiten. Ideaal dat je kinderen zich vermaken terwijl jij in de bar geniet van een lekkere kop koffie. Honger gekregen van al het ravotten en rondwandelen in het park? Geniet dan in een van de 2 buffetrestaurants van een lekkere maaltijd of kies in een van de 2 a la carte restaurants iets lekkers van de kaart. Daarna doe je nog even een afzakkertje in een van de 3 bijbehorende bars.

Ben jij ook warmgelopen voor een paar fantastische dagen in een van de schitterende hotels in Phantasialand? Aarzel niet en boek je overnachting. Eerst lekker ontbijten om vervolgens de gehele dag van de leukste attracties te genieten. Op en top vakantiegevoel en dat nog niet eens zo ver weg van je eigen huis!

© Reisfanaten.be

Overzicht
Ons reisverhaal: Phantasialand – de ideale 2-dagenuitstap net over de grens
De leukste attracties van Phantasialand
25 redenen om naar Phantasialand te gaan

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen