menu

De belangrijkste bezienswaardigheden in Londen

U plant een reis naar Londen of heeft ze al geboekt maar weet niet goed wat u zeker gezien of gedaan moet hebben? Hieronder krijgt u een mooi overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden Londen die niet mogen ontbreken tijdens uw bezoek.

Buckingham Palace Londen

© Pixabay.com

Buckingham Palace
Buckingham Palace is één van de meest bekende en populaire bezienswaardigheden van Londen. Het is de officiële residentie van de Queen. Maar misschien klinkt de wisseling van de wacht u nog bekender in de oren. Deze vindt telkens om 11u00 plaats.

Tower Bridge
Het gekende plaatje van deze brug over de rivier de Thames staat op ieders netvlies gebrand en is één van de bekendste beelden die verbonden zijn aan de stad Londen. Zeker een bezoek waard dus!

London Eye Londen

© Pixabay.com

London Eye
Tijden een rit van 30 minuten  op 135 meter hoogte, krijgt u een uniek overzicht van de stad. U kan makkelijk meer dan 50 beroemde gebouwen of herkenningspunten ontdekken.

Westminster Abbey
De kerk Westminster Abbey wordt gebruikt voor bijkroningen en begrafenissen van de Britse royals. Ze werd gebouwd voor Benedictijner monniken en gebruikt als abdij. De inwijding van de abdij vond plaats in 1065. Een prachtig stukje Britse geschiedenis dat u gezien moet hebben.

London Dungeon
In Londen Dungeon ontdekt u de duistere geschiedenis van de bruisende stad. Ontmoet Jack The Ripper en maak kennis met foltertechnieken van toen. Dankzij speciale effecten lijkt alles bijzonder echt. Hierdoor is deze bezienswaardigheid niet echt aan te raden voor gezinnen met kleine kinderen.

Big Ben in Londen

© Pixabay.com

Big Ben
De Big Ben is één van de zwaarste klokken die de wereld rijk is en hangt in de klokkentoren van het Palace of Westminster.

Piccadilly Circus
Eén van de bekendste pleinen van Londen is Piccadilly Circus. Het is vooral gekende door de grote lichtreclames die er hangen.

Madame Tussauds
Altijd al eens oog in oog willen staan met David Beckham of Justin Bieber? In dit bekende wassenbeeldenmuseum vindt u alle wereldsterren terug. En ze gaan graag met u op de foto!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen