menu

Daguitstap C-mine

Op het vroegere mijnterrein van Winterslag kregen de overgebleven en beschermde gebouwen een nieuwe invulling. “C-mine” is vandaag een ontmoetingsplaats waar creativiteit gestimuleerd wordt.

cmine genk 4

Je kan er bijvoorbeeld terecht voor een creatieve workshop in studio Pieter Stockmans. Het porseleinatelier en een tentoonstellingruimte bevinden zich in de vroegere magazijnen. Op zoek naar pure ontspanning? Euroscoop bouwde de badzalen om tot 10 filmzalen. Een uitgebreid aanbod aan films en een heleboel speciale acties zorgen ervoor dat iedere biosccoopliefhebber het er naar zijn zin heeft. Wie het liever iets sportiever heeft, hoeft maar één verdieping hoger te gaan. Boven de bioscoop vind je Easyfit Genk C-mine. Deze fitness heeft een zeer uitgebreid aanbod. Je kan er ook terecht voor massages, yoga, sauna en nog veel meer.

cmine genk 3

De geschiedenis van de locatie mag natuurlijk niet vergeten worden. Daarvoor kan je een echte C-mine expeditie volgen. De beklimming van het meer dan 60 meter hoge schachtblok op het plein, is zonder twijfel het hoogtepunt. Vermoeiend maar zeker de moeite waard!

Honger gekregen na een dag vol ontdekkingen? Een variatie aan eetgelegenheden zorgt ervoor dat je weer op krachten komt. Ontdek de Italiaanse keuken, degusteer heerlijke wijn of geniet van een lekker wok-gerecht. Een dag in C-mine wordt onvergetelijk.

Contactgevens
C-Mine 10 bus 2, 3600 Genk
GPS-adres: Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk
c-minebezoekersonthaal@genk.be
T:+32 (0) 89 65 44 90

Wat moet je weten over deze reis
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Wat is er nog te doen in de omgeving
Wat is er nog te beleven in Limburg

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen