menu

Daguitstap C-mine expeditie: ontdek de mijnen

Klaar om de geschiedenis van de mijnen te ontdekken? Deze expeditie zorgt ervoor dat het op een interactieve en sportieve manier gebeurt.

cmine genk 2

Je vertrekt bij het Energiegebouw op de C-mine site. Daarna daal je 6 meter af. Laat je er verrassen door verschillende installaties en prachtige beeldprojectes. Verder leer je verhalen over de mijnen kennen. In de interactieve geluidscel ga je zelf creatief aan de slag om jouw eigen unieke “sound” te maken. Een doolhof brengt je weer naar de bovengrond.

Daar wacht het hoogtepunt van de expeditie op jou: de beklimming van het 60 meter hoge schachtblok! Bereid je voor op een schitterend uitzicht over het mooie Limburg. Niet zo’n fan van hoogtes? Er is een stop voorzien op 15 meter. Maar je kan natuurlijk ook steeds op het gezellige plein blijven.

cmine genk

 

Lijkt deze expeditie niks voor jou? Of op zoek naar een leerrijke activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar? Dan is er nog het familiespel “Waar is Cyriel de Krekel?”. Voorzien van een expeditieriem en –boekje, begin je aan deze leuke zoektocht. Probeer uit te zoeken wat Cyriel in de mijnen doet en wie weet: misschien krijg je zelfs een medaille!

Zowel de expeditie als het familiespel kan je op jouw eigen tempo afwerken. Gemiddeld duurt elk van de activiteiten 1 tot 1,5 uur.

Contactgegevens
C-mine bezoekersonthaal – C-mine 10 bus 2 – 3600 Genk
GPS-adres: Evence Coppéelaan 91 – 3600 Genk
T + 32 89 65 44 90
c-minebezoekersonthaal@genk.be
www.c-mine-expeditie.be

Toegangsprijzen
Kinderen – 6 jaar: gratis
Kinderen 6 – 18 jaar: € 3,50 (€ 6,00 inclusief spel Cyriel)
Studenten (op vertoon studentenkaart): € 3,50
Volwassenen: € 6,00
Volwassenen ouder dan 60 jaar: € 4,50
Personen met een handicap: € 4,50
Groepen (min. 10 personen, min. 3 werkdagen op voorhand te reserveren): € 4,50 per persoon
Gezinnen (2 volw. + 2 kids): € 16,00 (€ 21,00 inclusief spel Cyriel)

* onder voorbehoud van wijzigingen

Wat moet je weten over deze reis
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Wat is er nog te doen in de omgeving
Wat is er nog te beleven in Limburg

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen