menu

Wicked

Wicked is een van de Broadwayshows die niet snel zal vergaan. Wicked speelt er al sinds 2003 en verzamelde maar liefst tien Tony Award nominaties. Iets dat niet veel shows op Broadway kunnen zeggen.

Wicked Affiche

Het verhaal is lichtjes gebaseerd op Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West, een boek dat gelijkloopt met The Wizard of Oz. Het verhaal gaat over de heksen uit de bekende film. Elphaba zal de toekomstige Wicked Witch of the West worden en het verhaal focust op haar relatie met Glinda, the Good Witch of the North.

Wicked Cast

Het hele verhaal heeft een heleboel verwijzingen naar de film The Wizard of Oz. Hoewel de kritieken aanvankelijk gemengd waren, bleek de musical er eentje te zijn van records. Ze genereerde maar liefst honderdduizend pond op West End in het eerste uur dat er kaartjes te koop waren. De show toerde ook over heel de wereld, waar ze telkens volle zalen trok. Wekelijks haalt ze nog miljoenen dollars op in West End en op Broadway. Het plakkaatje “Sold Out” is als het ware genageld aan het Gershwin Theatre, waar de musical speelt.

Wicked Scène

Kaartjes voor Wicked zijn dus niet aan de goedkope kant. Maar een prestigieuze musical die goed op weg is om records die The Phantom of the Opera al uitzette te breken, moet u gezien hebben. U betaalt tussen de 50 en 110 dollar. Op zich nog een schappelijke prijs voor een avondje stijlvol uitgaan.

Pik eens een show of musical mee.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen