menu

Wandeling New York met je persoonlijke fotograaf

Of je nu alleen of als koppel of met een grote groep naar New York gaat. Er is er altijd eentje die de foto’s neemt en er dus niet op staat. En werken met een timer op je fototoestel is ook al zo’n gedoe.

Waarom niet je eigen fotograaf meenemen dan? Dat kan! De fotograaf gaat een aantal uur met je mee op stap en legt alles vast. De unieke kans om jezelf te vereeuwigen op alle mooiste plekjes van New York. Bovendien zijn de foto’s van hoge kwaliteit, want de fotograaf is een professional die ervoor zorgt dat je altijd goed op de foto staat.

Empire State Building Terras

Jezelf met je lief op de Brooklyn Bridge, op de top van het Rockefeller Center of Empire State Building, languit in het gras van Central Park, middenin Times Square, de billboards van Broadway op de achtergrond … Het kan allemaal en onbeperkt. Bovendien is de fotograaf ook een handige gids die je meteen de beste plekjes aanwijst en er bovendien nog een en ander over kan vertellen ook. Zo weet je na afloop van je wandeling door New York meteen ook de beste restaurantjes, winkels en shows zijn.

Winkelen in NY Straat

Aangeraden is om met de metro te reizen, zo ben je snel op je favoriete New Yorkse locatie. Je kunt kiezen uit een sessie van twee of drie uur en daar betaal je een schamele 70 dollar voor. Achteraf krijg je alle kleurenfoto’s ook nog eens mee op een gepersonaliseerde cd.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen