menu

South Pacific

South Pacific geldt als de beste musical aller tijden. South Pacific is gebaseerd op het boek uit 1948 en werd in 2001 al verfilmd. De musical werd voor het eerst opgevoerd in 1949 en zette toen de toon voor de moderne musical.

South Pacific Cast

Het is de show waar heel wat hedendaagse broadwaymusicals hun mosterd bij gehaald hebben. In 2008 werd een volledig vernieuwde versie voor het eerst weer opgevoerd op Broadway. De revival won in een klap zeven Tony Awards.

Het verhaal gaat over liefde en oorlog, maar er het etiket liefdesverhaal of oorlogsverhaal op plakken, gaat niet. Het is het verhaal van twee koppels die verstrikken in zichzelf en hun vooroordelen tegenover kleurlingen. En aangezien oorlog alles verandert, wordt ook hun liefde aangetast. Het is een verhaal dat al snel in de kleren kruipt en zelfs zij met een hart van steen doet smelten.

South Pacific Scène

De muziek is geniaal. De meeste van de nummers uit de originele versie hebben het geschopt tot echte klassiekers. De muziek is zelfs zo goed dat in 2005 een show met de musicalmuziek werd opgevoerd in Carnegie Hall, New York. Die verkocht in een mum van tijd uit.

Wie nog niet overtuigd is van deze musical, zal er spijt van hebben. Wie wel overtuigd is, surft nu best al naar de website van South Pacific om zijn zitjes in het Vivian Beaumont Theatre te reserveren!

South Pacific Choreo

Pik eens een show of musical mee.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen