menu

Sex and the City

De Sex and the City Tour brengt je naar alle hotspots in New York waar de gelijknamige serie zich afspeelt. Ook locaties waar de film opgenomen werd worden bezocht. Met deze tour kun je gaan drinken waar Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte dat deden, shoppen waar zij shopten en roddels uitwisselen waar zij roddelden.

Deze tour brengt je naar de winkel waar Charlotte haar “Rabbit” kocht, de bar “Scout”, naar de gallerij in SoHo waar Charlotte werkte, Buddakan waar Carrie de repetities voor haar huwelijk hield en zo verder.

COMEDY SERIES SEX AND THE CITY NOMINATED FOR EMMY AWARD

Je wandelt van Manhattan en ziet er onder andere de ABC Carpet & Home waar Charlotte en Bunny voor een bed vochten, naar Greenwich Village en SoHo met alle winkels waar de meiden shoppen. Fashionista’s en vrijgezellen weten dus wat ze moeten doen in New York!

De tour wordt steeds aangepast, waardoor nu ook locaties en winkels bezocht worden die in de film voorkwamen. Dit is dus niet zomaar een kijk-en-luistertour, maar een hele belevenis. Echte vrouwen zullen hier hun hartje ophalen. Shoppen en dineren als een echte televisiester, wie wil dat nu niet?

Sex and the City Buiten

De tour begint in hartje Manhattan om elf uur in de voormiddag en loopt af rond drie uur ’s middags. Je kunt de toer reserveren in groep of alleen. Voor een kleine 45 dollar leer je de beste plekjes van de stad kennen en word je een echte New Yorkse.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen