menu

New York, I Love You

New York, I Love You

‘New York, I Love You’ is een film die New York in al haar facetten belicht, bekeken vanuit het standpunt van de liefde. De film is een verzameling korte verhalen van mensen in de grootstad die worstelen of genieten van de liefde. Een mozaïek van persoonlijkheden en verhalen dus. Een concept dat de producer van deze film ook al met succes op Parijs toepaste in ‘Paris, je t’aime’. En de film werd ook deze keer geregisseerd door een grote bende jong aanstormend talent.

New York I Love You

Het verhaal

‘New York, I Love You’ is een caleidoscoop waarin in ieder aspect van de liefde wordt belicht. Gaande van de jeugdige liefde, uitgebluste liefde, korte relaties, afwijzingen en liefdesverdriet. En dat allemaal met een glansrol voor New York en haar vijf buroughs. Je ziet de grauwere buurten van de stad, de schone schijn van Broadway, het grote geld achter de dikke muren van Wall Street en de smoezelige huisjes waarin veel New Yorkers zich ophouden.

De spelers

Een indrukwekkende cast staat in voor geloofwaardige vertolkingen, met internationale acteurs als Hayden Christensen, Natalie Portman, Orlando Bloom, Shia LaBeouf, Chris en Bradley Cooper. Ze schreven zelf ook mee aan alle verhalen. ‘New York, I Love You’ zegt meer over The Big Apple dan een hele reisgids.

Trailer

Bekijk hier alvast de trailer:

 
Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen