menu

New York hip hop tour

Hiphop en New York zijn nauw verweven. De hiphopliefhebber kan dus meer dan vier uur lang zijn gangstahartje ophalen aan deze tour. Je wandelt door Manhattan, The Bronx en Harlem en ontdekt wat de échte betekenis en oorsprong van de hiphop is.

Hip Hop Handstand

Thuis naar hiphop luisteren is misschien al leuk, maar zelf op de plaats staan waar het allemaal gebeurde – en nog steeds gebeurt – is een pak fascinerender. Je bezoekt niet alleen clubs en huizen waar de grootste namen uit de hiphop speelden en leefden.

Je brengt ook een bezoekje aan de Graffiti Wall of Fame in Spaans Harlem, duikelt in dertig jaar muziekgeschiedenis met een vriendelijke professionele gids. Bovendien is deze uitstap geschikt voor het hele gezin. Geef je kroost dus nu al maar die cd van Tupac om op te warmen.

Hip Hop Straat

Enkele trefwoorden voor tijdens deze tour: The Sugarhill Gang, Grandmaster Flash, Public Enemy en Furious Five. Niet van de minste en dus meer dan genoeg stof om vier uur mee te vullen.

Tijdens de tour krijg je trouwens de kans om jezelf te bewijzen met een heleboel bling rond je nek. Blink dus al maar je chain op en volg deze tour. Zelfs als je niet veel van hip hop weet, want je komt op plaatsen die je anders nooit zou bezoeken. Bovendien krijg je heel wat weetjes te horen die zeker nog van pas kunnen komen tijdens je verblijf in New York. Een must-do!

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen