menu

Lara Turkije

De Turkse badplaats Lara staat garant voor een ideale mix van in- en ontspanning, cultuur en zon. In de zomermaanden klimt de temperatuur makkelijk tot over 30°C. U komt dus zeker mooi gebruind terug van een vakantie op deze toplocatie!

Hotel Titanic Beach Lara

Lara wordt ook wel het “Las Vegas” van het Turkije genoemd. De bruisende stad heeft deze naam te danken aan de vele thematische hotels die ze rijk is. Zo kan u er onder andere een replica van het Kremlin van Moskou terugvinden, een hotel in de vorm van een boot (Hotel Titanic Beach Lara) en een prachtig hotel in Venetiaanse stijl.

Het oorspronkelijke, oude centrum van de stad is klein en rustig. Ideaal om ’s avonds op een terrasje te genieten van de ondergaande zon en uit te rusten van een geslaagde vakantiedag. Het nieuwere toeristische centrum daarentegen is erg levendig. U verveelt er zich geen moment!

Houdt u van een echte strandvakantie? Dan bent u in Lara aan het juiste adres. Lara-strand is één van de langste zandstranden van de Turkse kust. Het Centrum-strand in het oude centrum bestaat uit fijngrind en kiezelstenen. Op beide stranden zijn verschillende faciliteiten zoals toiletten, douches en kleedcabines gratis.

Kursunlu Wattervallen Lara

Maar ook wie van cultuur houdt, komt in Lara niks te kort. Wat dacht u van een dagje eropuit naar de archeologisch belangrijke grot van Kaain en zijn bijhorende museum? Of een bezoekje aan de Kursunlu Wattervallen of lagere Duden Watervallen? De ideale plaats voor een gezellige picknick. U kan ook steeds de oude vissershaven bezoeken of de poort van Hadrianus gaan bekijken in het oude stadscentrum.

Luchthaven Antalya

De stad is erg makkelijk te bereiken. Ze ligt vlakbij Antalya Airport. Vanuit de luchthaven kan u verder reizen met een huurauto of het openbaar vervoer. In Lara zelf kan u zich verplaatsen per taxi of met een Dolmus: een mini-busje. Deze hebben geen vaste haltes. U hoeft enkel aan de kant te gaan staan en uw hand op te steken zodra er ééntje nadert. Verder kan u de stad natuurlijk ook steeds te voet verkennen.

Wat je moet weten over deze vakantie:

Meer informatie over Antalya
Ervaringen over Titanic Beach Lara
Luchthaven Antalya
Hotel Titanic Beach Lara
Ons reisverhaal

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen