menu

Ervaringen Hotel Titanic Beach Lara *****

Tijdens mijn zoektocht naar het ideale hotel voor mijn verblijf in de prachtige Turkse badstad Lara, viel mijn oog op Hotel Titanic Beach Lara. De originele vorm van het hotel, een cruiseschip, prikkelde mij meteen. Toen ik verder in mijn zoektocht alle verschillende faciliteiten ontdekte, was ik meteen verloren: 3 zoetwaterzwembaden, Turks bad, sauna, fitness, roomservice … De hemel op aarde! Maar is dat wel echt zo? Op zoek naar enkele ervaringen!

Hotel Titanic Beach Lara glijbanen

 “Wij gaan al meer dan 10 jaar op rij naar Hotel Titanic. Het is gewoonweg geweldig. Alle kamers zijn gerenoveerd: er zijn nieuwe bedden en ook de meubels zijn anders geplaatst. Het ziet er heel erg mooi uit zo! Het à la carte restaurant heeft de menukaart aangepast waardoor je er nu echt heel lekker en gevarieerd kan eten. Een Cabana huren op het strand staat garant voor pure verwennerij.”

“Het hotel is pas verbouwd en ziet er nu nog mooier uit dan vroeger. Het heeft een geweldige uitstraling gekregen! Op de kamer zijn een minibar, televisie en föhn aanwezig. Er is een mooi groot balkon en de kamers worden dagelijks opgemaakt en schoon gemaakt. De meeste personeelsleden spreken Engels en ze zijn allemaal erg behulpzaam. Het animatieteams is super en zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Ik vond wel dat het avondprogramma wat gevarieerder mocht: er waren heel veel dansshows. Maar ik heb me toch supergoed geamuseerd: een topvakantie!”

“Wij verbleven al een paar keer in dit hotel en ook dit jaar was het weer fantastisch. Bepaalde zaken zijn aangepast en deze maken de vakantie nog beter dan voordien. Het restaurant heeft nu aparte ruimtes en de hapjes zijn verbeterd. Ook de handdoekservice is verbeterd. Onze zoon werd ziek tijdens de vakantie maar de manager van het hotel en de obers hebben ons supergoed geholpen.”

“Wij zijn samen met vrienden en onze drie kinderen op reis geweest. Onze kamer was overboekt maar we hebben een suite gekregen, dus dat was super. De buffetten zijn uitstekend: het eten is erg lekker. Je moet betalen voor het à la carte restaurant: € 10 p.p. Het eten is ook daar heel erg goed. Wat ook leuk is, is dat er altijd genoeg plaats is aan het zwembad. Er komt ook een gevarieerd publiek naar het hotel. Wij gaan zeker volgend jaar terug!”

“ Hotel Titanic Beach Lara is een geweldig hotel! Het personeel is altijd enorm vriendelijk en het hotel heeft een goede ligging. De zwembaden zijn super: we hebben er volop van genoten. Deze vakantie is echt een aanrader voor iedereen!”

Behulpzaam en vriendelijk personeel, voldoende animatie, verzorgde kamers, heerlijk eten, prachtige zwembaden … Na het lezen van al deze positieve reacties, kan ik maar één ding besluiten: een verblijf in Hotel Titanic Beach Lara staat garant voor een supervakantie.

Wat je moet weten over deze vakantie:

Meer informatie over Lara
Meer informatie over Antalya
Luchthaven Antalya
Hotel Titanic Beach Lara
Ons reisverhaal

Tags:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen