menu

Hotels Disneyland Resort Parijs

Plan je een vakantie naar Disneyland Parijs met overnachting dan heb je twee mogelijkheden. Ofwel verblijf je in één van de prachtige hotels die verbonden zijn aan het park of je kiest voor een hotel vlakbij. Beiden zijn goed, het is maar een beetje waar je eigen voorkeur naar uitgaat.

disney hotel

Hotels in Disneyland Parijs
In het park zijn 7 hotels aanwezig. Ieder hotel heeft zijn eigen uniek thema en verhaal. Sommige liggen zo goed als aan de ingang van het park, anderen liggen dan juist weer op een iets rustiger plaats binnen het park, maar de attracties zijn allen gemakkelijk te bereiken, te voet of met busjes.

Hotels vlakbij Disneyland Parijs
Wil je liever toch buiten het park slapen, dan zijn er nog altijd een aantal hotels vlakbij het park gelegen of je kunt kiezen voor één van de 6 hotels die een associatie hebben met Disneyland Parijs en waar ook gratis vervoer voor voorzien is naar het park. Het zijn de hotels Vienna International Dream Castle Hotel, Kyriad Hotel, Marriott’s Village d’lle-de-France, Holiday Inn Hotel, Radisson SAS Hotel en MyTravel’s Explorers Hotel.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen