menu

Dubai Fountain

Op reis naar Dubai? Dan mag een bezoek aan Dubai Fountain zeker niet ontbreken. Deze fonteinshow is de duurste en grootste ter wereld. U vindt de druk bezochte toeristische attractie naast Burj Khalifa en Dubai Mall.

Elke dag kan u genieten van verschillende shows. De eerste begint om 6 u ’s avonds. Elk half uur begint een nieuwe voorstelling. Geniet van de zorgvuldig uitgewerkte choreografieën. Deze worden begeleid door gepaste liedjes. U herkent vast en zeker de prachtige stemmen van Céline Dion en Andrea Bocelli. Maar ook de Arabische nummers zullen u zeker aangenaam verrassen.

Dubai Fountain avond

Regelmatig vervangt men oude liedjes door nieuwe. Eén nummer blijft onveranderd: de eerste en laatste fonteinshow. Deze worden begeleid door Sama Dubai. Een lied dat speciaal geschreven werd voor de leider van Dubai: Sheikh Mohammes.

En niet enkele de prachtig geregisseerde fonteinshow is indrukwekkend. Ook de cijfers over deze attractie zijn ongelofelijk. De fontein kan maximum 83 000 liter water tegelijkertijd omhoog spuiten. En dat maar liefst maximum 150 meter hoog! Dubai Fountain is 275 meter lang. Dat komt overeen met de lengte van twee voetbalvelden. 6600 lampen en 25 kleurenprojectoren zorgen ervoor dat elke choreografie op zijn best getoond wordt.

Dubai Fountain vlakbij mall

Wil u rustig genieten van deze spectaculaire fonteinshow? Hou er dan rekening mee dat het hoogseizoen van oktober t.e.m. begin april loopt. Van donderdag tot zaterdag is het extra druk omdat het dan weekend is in Dubai.

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen