menu

Dubai Mall

Gek op shoppen? Dan is Dubai Mall de hemel op aarde! In Downtown Dubai, naast de Burj Khalifa staat het grootste winkelcentrum ter wereld. Dit werd geopend op 4 november 2008. 1200 verschillende winkels liggen verspreid over 4 verdiepingen. Dat is goed voor ongeveer half miljoen vierkante meter puur shopplezier. De parking heeft plaats voor maar liefst 14 000 auto’s.

Dubai-Mall zicht binnen

In het shoppingcenter zijn allerlei internationale merken aanwezig. Denk maar aan Puma, Adidas, Diesel, Armani, Dolce & Gabbana, G-Star Raw … Ook talloze souvenirshops en eetgelegenheden hebben hier een plaatsje.

Dubai Mall is opgedeeld in vijf verschillende gebieden met hun eigen karakter:

• Gold Souk: de beste juweliers bieden hier de mooiste sieraden aan.
• The Souk: geniet hier van ruim aanbod aan lokale producten.
• The Village: net een échte winkelstraat in de buitenlucht.
• Fashion Avenue: urenlang winkelplezier bij de beste modemerken.
• Food Court: heerlijk eten in ongeveer 150 restaurants en cafés.

dubai mall fonteinen

Maar Dubai Mall is zoveel meer dan gewoon een plaats om heerlijk te winkelen. Dubai Aquarium is het grootste aquarium van de hele wereld. En het glazen paneel van 32 meter breed en 8 meter hoog vindt nergens zijn gelijke. De ijsbaan heeft een capaciteit van 2000 bezoekers. Het indoor pretpark en de mega bioscoop met 22 zalen zorgen ervoor dat niemand zich verveelt tijdens zijn bezoek. Het skelet van een 155 miljoen jaar oude dinosaurus? Zelfs dat herbergt het shoppingcenter van de superlatieven!

dubai mall aquarium

Meer informatie: www.thedubaimall.com

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen