menu

Wat kan je allemaal doen met je reisfoto’s?

Misschien heb je er genoeg voldoening aan om af en toe door je foto’s te bladeren en herinneringen op te halen. Of misschien ben je liever creatief en maak je er een geschenk van. Enkele tips om méér te doen met jouw reisfoto’s.

Fotocadeau

De klassiekers

Met Kerstmis voor de deur ben je misschien nog op zoek naar dat ideale kerstgeschenk voor je partner, vriend of vriendin. Zoek het niet altijd te ver. Waarom geef je geen herinnering aan een leuke tijd? Jullie gezamenlijke reis bijvoorbeeld. Zoek die speciale foto uit en steek hem in een fotokader. Zeg nu zelf, welk geschenk is nu mooier dan dat fantastische moment vereeuwigd?
Is één foto uitkiezen net iets te moeilijk? Misschien hoeft dat ook niet. Een fotoalbum maken is als het ware een tweedimensionale versie van je reis, bestaande uit die vele momentopnames die jullie ervaringen samen bevatten. In deze tijd is het met het internet als medium heel erg makkelijk om een programma te vinden om jouw album via de pc te creëren. Maak van iedere pagina een bijblijvende collage en laat deze afdrukken door een gespecialiseerde winkel om het als een in geschenkpapier omwikkeld kerstgeschenk onder de boom te leggen.

Collage

Of iets creatiever…

Als een fotokader of een album van je reisfoto’s net iets te gewoon is om te geven aan die speciale persoon, dan kun je ook iets creatiever aan de slag gaan. Druk enkele van jullie meest bijblijvende reisfoto’s af en maak er een collage van. Voeg er nog wat papieren souvenirs als entreetickets of enkele inspirerende quotes aan toe en je hebt je eigen persoonlijke collage. Ineens een inspiratiebron voor een volgende reis.
Een populaire optie vandaag de dag is het gebruiken van je reisfoto’s voor het maken van een canvas. Waarom een canvas kopen met een door iemand anders gemaakte foto van Times Square als je zelf goeie foto’s hebt genomen?

Fotogeschenk

Gepersonaliseerde items

Een gepersonaliseerde wereldkaart is een andere optie om je op de gevoelige plaat vastgelegde reiservaringen te vereeuwigen. Koop een kaart waar ieder bezocht land op te vinden is en snij je foto’s uit in de vorm van de bezochte staat vooraleer deze op de kaart te plakken. Het eindresultaat wordt een prachtige gepersonaliseerde wereldkaart met een unieke collage.
Toegegeven, de wereldkaart vormt een mooi souvenir voor aan je muur maar het wordt niet meer dan dat. Misschien gebruik je je reisfoto’s wel liever voor nuttigere gepersonaliseerde items? Zoals onderzetters bijvoorbeeld. Druk je favoriete Instagram foto’s af en kleef ze met waterbestendige lijm op enkele goedkope onderleggers. Bij bezoek heb je meteen een leuke ijsbreker om een conversatie te starten. Dit idee kun je ook toepassen op andere creatieve ingevingen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen