menu

Zalige kerstmarkten winter 2016-2017

De dagen worden kouder, mijn liefste. En terwijl we dromen van een witte kerst en een hartverwarmend sneeuwtapijt, krijgen we vast alleen maar regen, grauwe luchten en miezerigheid.
Het jaar wordt ouder, mijn liefste. En terwijl we hopen eeuwig jong te blijven, moeten we onder ogen zien dat er binnenkort alweer een jaartje om is en dat het volgende jaar ook met een rotvaart voorbij zal razen.

KerstRF1

Om de eindejaarsblues te verzachten, neem ik je mee naar hét winterevenement van het jaar. Een plek, waar denkbeeldige sneeuwvlokken tussen duizenden lichtjes dwarrelen. Waar de glühwein ons doet gloeien van geluk. Waar we in de gezellige houten stalletjes de mooiste kerstsouvenirs vinden, terwijl er kinderkoren, rendierbelletjes en ‘hohoho’-kreten  op de achtergrond klinken. Ik neem je mee naar een kerstmarkt, waar je zult rondhuppelen als een kind in een snoepfabriek.

KerstRF2

Elke zichzelf respecterende stad organiseert een kerstmarkt. We kunnen een dag, namiddag, avond in eigen land en zelfs dicht bij de deur doorbrengen. We kunnen ook naar het buitenland gaan en er een reisje of citytrip aan koppelen. Diverse reisorganisatoren puzzelen de meest knusse arrangementen in elkaar. Praag in kerststemming lijkt mij wel de moeite. Of een oertraditionele kerstmarkt in Duitsland, waar de kerstbomen langs de wegen groeien? Het wordt nog een moeilijke keuze.

KerstRF3

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen