menu

Vroegboekseizoen Tui zomervliegvakanties 2018

Je zomervakantie tijdens het vroegboekseizoen vastleggen levert je heel wat profijt op. Wie vóór februari een vliegvakantie bij Tui boekt voor de komende zomer, profiteert van talrijke voordelen. Deze kortingen zijn tijdelijk en hangen af van de accommodatie, de bestemming en de reisdata.

SunjetsRF1

Reserveer tijdens de vroegboekperiode en geniet bovendien van gratis vliegtickets voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar. Deze korting is een extraatje bij de gewone kinderkorting die al door het hotel voorzien wordt. Verschillende hotels geven zelfs gratis verblijf aan kinderen, sommige zelfs tot 18 jaar, ook geldig tijdens de schoolvakanties.

SunjetsRF2

Lees alle informatie over de mogelijke kortingen in de beschrijving van het door jou gekozen hotel. Het reserveringssysteem van Tui rekent automatisch uit welke promotie voor jou het meest interessant is. Nu en dan zijn er ook kortingen op de vlucht van kracht. Het is evident dat je ook hier op tijd moet bij zijn om er aanspraak op te kunnen maken.

SunjetsRF3

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen