menu

Sunjets

Sunjets

Sunjets.be staat garant voor de sterkste prijsgarantie. Elke dag kan u op de website mooie promoties en aanbiedingen terugvinden. De Deal of the Day,  talrijke lastminutes en Sunjets voor 55+ zijn maar enkele van de voordelige formules. Bovendien heeft Sunjets ook een erg uitgebreid aanbod aan vakanties. Of u nu graag reist met het vliegtuig of eerder de auto verkiest, op zoek bent naar verre oorden of vakanties dichterbij: bij Sunjets vindt u zeker de vakantie van uw dromen!

Vliegvakanties
De ideale vakantie. Dat is genieten van de zon op een exotische bestemming met uw partner of waterpret in een prachtig zwembad met het hele gezin? Sunjets brengt u naar Turkije, Spanje, Italië en veel verder!

Autovakanties
Kies het thema van uw autovakantie op Sunjets.be: op zoek naar vakantieparken, wellness, gastronomie, luxe of een vakantie dichtbij? Sunjets biedt verschillende autovakanties aan voor het hele gezin. Maar ook als u er even met z’n tweeën tussenuit wilt, kan u hier terecht.

Citytrips
Ook voor de cultuurliefhebber heeft Sunjets een aangepast aanbod. Rome, Barcelona, Londen, Praag, Venetië … zijn klaar om ontdekt te worden door u! Bovendien heeft Sunjets altijd mooie promoties voor wie goedkoop wil citytrippen. Ontdek snel het volledige aanbod op de website!

Disneyland Parijs
Niet alleen kinderen maar ook hun ouders zullen zich laten betoveren door de magie van Disney! Sunjets biedt verschillende tophotels vlakbij dit geweldige pretpark aan.

Ondertussen bestaat Sunjets niet meer, maar kunt u het volledige aanbod terugvinden bij TUI.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Discover your smile"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen