menu

Vier de verjaardag van Disneyland Parijs met de spectaculaire show Disney Illuminations

Disneyland Parijs viert haar 25e verjaardag in 2017. Om dit feestelijk te vieren zal vanaf 26 maart 2017 de nieuwe show Disney Illuminations elke avond plaatsvinden. Een spectaculaire show rondom het kasteel van Doornroosje gebaseerd op de klassieke en nieuwe Disney films met Mickey als host. Het belooft een waar spektakel te worden met hypermoderne technologie, adembenemende lichteffecten, sensationeel vuurwerk en andere onmisbare speciale effecten.

© Disneyland Paris

Opvolger van Disney Dreams

Sinds de opening van Disneyland Parijs in 1992 hebben er vele attracties en shows de revue gepasseerd. Immens populair zijn natuurlijk de Disney Parade en attracties zoals Pirates of the Caribbean, Peter Pan’s Flight en de Space Mountain. Bij de afsluiting van een bezoek aan Disneyland hoort een spectaculaire avondshow. Disney Illuminations is de opvolger van de populaire avondshow Disney Dreams, een show met Peter Pan als host. Deze bekroonde show bracht de bekende Disney verhalen tot leven gedurende een show vol met effecten en vuurwerk. De nieuwe show Disney Illuminations is gebaseerd op de show Ignite the Dream die plaatsvindt in Disneyland Shang Hai, waar Mickey ook als host wordt gebruikt. Disney Illuminations belooft nog meer speciale effecten dan bij Disney Dreams door de vernieuwde technologieën die gebruikt worden. Ook zullen meer Disney en Pixar klassiekers aan de show worden toegevoegd. Met Mickey als host gaat Disneyland terug naar haar roots en hij is dan ook een vanzelfsprekende keuze. Mickey Mouse is de officiële mascotte van the Walt Disney Company bedacht door Walt Disney zelf in 1928. Mickey is vandaag de dag nog steeds immens populair en onlosmakelijk verbonden met Disney en Disneyland.

Disney en Pixar klassiekers

Van de Lion King tot Frozen, van de Little Mermaid tot Finding Nemo en van Pirates of the Caribbean tot Star Wars: de meest populaire Disney en Pixar klassiekers zullen de revue passeren. Extra bijzonder is dat zelfs de moderne versies van klassiekers voorbij zullen komen zoals de 2017 live-action-versie van Belle and the Beast. De verscheidenheid aan films zorgt ervoor dat iedere generatie herinnerd zal worden aan haar jeugd. Nieuw en extra bijzonder aan deze show is de projectie van de Black Pearl, het schip van Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean.

© Disneyland Paris

Laat je betoveren

Disneyland wordt ook wel omschreven als de meest magische plek op aarde; een plek waar dromen en sprookjes uitkomen. De avondshow Disney Illuminations maakt dit meer dan waar en het is dan ook de kers op de taart aan het eind van een bezoek aan Disneyland Parijs. Disney Illuminations is modern, spectaculair en vernieuwend. Ook bezoekers die Disney Dreams gezien hebben, zullen verrast worden door deze weerzinwekkende show.

Bezoek Disneyland Parijs in 2017 en vier op spectaculaire wijze de 25e verjaardag met Mickey en zijn vrienden tijdens Disney Illuminations!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen