menu

Vecht mee met de Rebel Alliance in Hyperspace Mountain in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het ideale uitje, voor jong of oud, met of zonder kinderen. In dit gezellige pretpark heb je gegarandeerd urenlang plezier, spanning en avontuur. Er zijn meer dan 50 attracties om te beleven, winkels, entertainment en evenementen, zodat je je nooit een moment zult vervelen. Kom voor een speciaal dagje uit, een lang weekend of een hele week. Overnachten kan in een van de vele hotels op het park.

© Disneyland Paris

Space Mountain wordt Hyperspace Mountain

Houd je van de ruimte en alles wat daar mee te maken heeft? Van ruimteschepen tot vreemde planeten, Space Mountain: Mission 2 was de plek waar je een spectaculaire ruimtereis kon maken. In een ruimteschip schoot je door een energietunnel de ruimte in, waar je kometen, vallende sterren en supernova’s kon zien. In dit ruimteschip ervaar je hoe enorm en indrukwekkend het universum is. Maar hoe mooi deze reis ook was, voortaan kun je de ruimte verkennen in een heuse X-Wing Starfighter! Space Mountain wordt omgebouwd tot een Star Wars attractie en zal voortaan Hyperspace Mountain heten.

Word een echte Star Wars Rebel

Vanaf het moment dat je binnenstapt word je ondergedompeld in de Star Wars legende. De beroemde admiraal Ackbar ontvangt iedereen en vertelt je dat de Rebel Alliance je hulp nodig heeft. Daarna wordt je de “hyperspace” in geschoten in een echt Star Wars schip. Je zult getuige zijn van de epische ruimtegevechten tussen TIE Fighters en een Star Destroyer. Terwijl de beroemde Star Wars muziek speelt vliegen de laserstralen om je oren en zul je ervaren hoe het schip midden tussen de gevechten door suist. Als je je dan nog geen echte Rebel voelt!

© Disneyland Paris

Meerdere Star Wars attracties

Star Wars krijgt binnen Disneyland Parijs een prominentere rol. Het park bestaat dit jaar 25 jaar en er worden meerdere Star Wars attracties geopend. Eerst zal Star Tours: The Adventures Continue geopend worden en later dit jaar, waarschijnlijk in mei, zal Hyperspace Mountain de deuren openen. Met vernieuwde wagentjes en technieken zal de rit iedereen het gevoel geven in een heus ruimteschip te zitten. Verder is er ook nog de interactieve Jedi Training Academy Show in Discoveryland, waar kinderen met een echt lichtgevend zwaard een training krijgen om Darth Vader en zijn Stormtroopers te verslaan. In Disneyland Parijs kun je de Force overal voelen!

Kom de Force ontdekken

Met de nieuwe attracties is er voor Star Wars fans veel te beleven. Als je een overnachting op het park wilt, kun je een verblijf in een van de zeven hotels boeken. Net buiten het park zijn er ook enkele hotels beschikbaar. Er zijn gratis bussen die pendelen tussen het park en het hotel. Zo ben je in een mum van tijd bij het park. Kom ook ontdekken of jij de Force hebt en help de Rebel Alliance met hun strijd in Hyperspace Mountain.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen