menu

Een Nieuw Avontuur met Star Tours: The Adventures Continue in Disneyland Parijs

Al jaren is Star Tours één van de klassieke attracties die te vinden is in Disneyland Parijs. Gelegen in de futuristische wereld van Discoveryland, omring door ruimtevaart, pioniers en helden is een spannend 3D avontuur te beleven waarin u zich middenin de klassieke Star Wars films kunt bevinden. Ter ere van de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs is de attractie helemaal vernieuwd met Star Tours: The Adventures Continue. Nog nooit voelde deze attractie zo levensecht en spannend aan. Liefhebbers kunnen eindelijk helemaal opgaan in de wereld van Star Wars en zelf het avontuur aangaan onder leiding van uw kapitein C-3PO. Star Tours is er voor de echte fan van de films, maar ook voor waaghalzen die wel van een wild ritje houden.

© Disneyland Paris

Laat u verrassen
Wanneer u zich met Star Tours laat vervoeren naar een galaxy far, far away, staat u iedere keer weer voor unieke verrassingen. Wordt het een bezoek aan Tatooine, Hoth of Jakku? De mogelijkheden lijken wel eindeloos. Met maar liefst 70 verschillende combinaties is elke rit in Star Tours weer een grote verrassing. U weet nooit welke missie er nu weer op u staat te wachten, wat iedere rit in de attractie weer even spannend en onvoorspelbaar maakt. Er is één ding zeker: u zult altijd meegenomen worden naar de iconische wereld van Star Wars. Een feest van herkenning voor fans van de nieuwe films en ook voor iedereen die is opgegroeid met de klassieke verhalen.

Ervaar Star Wars in 3D
Met de vernieuwde Star Tours is het mogelijk om de wereld van Star Wars op unieke wijze te beleven. De attractie simuleert een echte missie langs de verschillende planeten die het universum van Star Wars kent. Vlieg, duik, draai en vecht om zo als ware held de missie te volbrengen. De bewegingen van Star Tours zijn levensecht, waardoor u zicht zult voelen alsof u werkelijk in de wereld van Star Wars bent. Met speciale 3D brillen wordt het beeld alleen maar realistischer en kunt u zich helemaal verliezen in dit nieuwe spannende avontuur.

© Disneyland Paris

Star Tours: The Adventures Continue zelf meemaken?
Deze nieuwe attractie is te vinden in Discoveryland, één van de landen binnen het Disneyland park. De attractie is geschikt voor alle waaghalzen met een lengte van meer dan 102 centimeter. Wilt u deze attractie graag zo snel mogelijk meemaken en een lange wachtrij ontlopen? Star Tours is één van de attracties waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van het gratis FastPass systeem. Haal vroeg op de dag een FastPass bij de ingang van de attractie en kom terug op de aan u toegewezen tijd. Zo kunt u gebruik maken van de speciale kortere wachtrij waarmee u binnen de kortste keren op avontuur kan in het universum van Star Wars!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen